Visit Alvar Aalto

Visit Alvar Aalto palvelee kulttuurinnälkäisiä kotimaisia ja kansainvälisiä matkailijoita. Ensimmäistä kertaa yhteen osoitteeseen on koottu uniikkeja Alvar Aallon arkkitehtitoimiston kohteita ja niihin suuntaavia Aalto-matkoja ympäri Suomen. Alvar Aalto -säätiön koordinoima verkkopalvelu on suunniteltu yhteistyössä matkailualueiden asiantuntijoiden ja paikallisten palveluyrittäjien kanssa.

Arkkitehtuurin taustoittamisen lisäksi verkkopalvelusta löytyy matkojen suunnittelua helpottavaa käytännönläheistä tietoa, kuten kohteiden aukioloaikoja ja sijaintikarttoja, matka-aikatauluja sekä matkatoimistojen yhteystietoja.

Suunnittelimme ja toteutimme niin esteettisistä kuin käytettävyyden ja myynnin edistämisen lähtökohdista Visit Alvar Aalto -verkkopalvelun WordPressillä, jotta sitä on helppo kehittää myös jatkossa, joustavasti ja toimittajariippumattomana.

Monikielisyyden lisäksi sivuston tulee toimia mutkattomasti etenkin mobiililaitteilla, joita käytetään erityisesti matkan aikana. Matkan suunnitteluun käytetään tutkitusti myös desktop-versiota. Käyttäjätestauksen pohjalta tehty jatkokehitys parantaa tuotekorttien informatiivisuutta ja uusi asettelu edesauttaa matkojen ostettavuutta.

Tutustu Visit Alvar Aalto -WordPress-verkkopalveluun

Sovelletut palvelut

wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut
ux-ui-suunnittelu-ikoni
UX & UI -suunnittelu