text will be here

WooCommerce-verkkokaupat

Rakennamme räätälöityjä verkkokauppoja kunnianhimoisille brändeille ja organisaatioille.

Autamme yrityksiä viemään liiketoimintansa uudelle tasolle rakentamalla joustavia, monikäyttöisiä ja helposti skaalattavia WooCommerce-verkkokauppoja. Yhdistämme saumattomien ostopolkujen suunnittelun ja vaativan teknisen osaamisen varmalla käsityöläisen otteella.

Ammattimaisesti luotuun WordPress-sivustoosi yhdistettynä, verkkokauppasi voi hyödyntää kaikkia WordPressin parhaita puolia; helppoa sisällön hallintaa, skaalautuvuutta ja kivenkovaa hakukoneoptimointia.

design
Suunnittelu
Verkkokauppojen suunnittelussa avain on fiksujen ostopolkujen määrittämisessä ja houkuttelevan ulkoasun luomisessa.

Testaamme prototyyppien avulla parhaat tavat konvertoivien kauppojen rakentamiseen yhdessä sekä asiakkaidemme että loppukäyttäjien kanssa.
development
Kehitys
Yhdistämme kokemuksemme WooCommercen räätälöimisestä ja monimutkaisista integraatioista sekä lisäämme joukkoon nipun edistyneitä toiminnallisuuksia ja tarkoin valitut lisäosat.

Luomme selkeät työkalut ja prosessit tilausten ja tuotteiden hallintaan, joko integraatioilla tai ilman.
mantainance
Ylläpito
Huolehdimme sivustosi ylläpidosta ja sen päivityksistä yhdessä alan parhaiden hosting-palveluntarjoajien kanssa.

Takaaksemme verkkokaupan pitkän elinkaaren ja liiketoiminnan kiihdyttämisen, jatkokehitämme ja optimoimme sitä yhdessä kanssasi. Ylläpito- ja tukipalvelumme palvelee vuoden jokaisena arkipäivänä.

WooCommerce - rakennettu skaalautumaan

WooCommercen avulla on tehty 28% kaikista maailman verkkokaupoista ja se luultavasti sopii sinun tarpeisiisi varsin hyvin. Meillä on kuitenkin tapana ajatella isommin.

Valikoimme tekniset ratkaisut ja lisäosat, jotka skaalautuvat liiketoimintasi mukana, jos laajennat kauppaa esim. uusille markkinoille tai tarvitset uusia integraatioita.

WooCommerce -verkkokauppa-alusta ei rajoita verkkokaupan kokoa tai mahdollisuuksia laajentua esim. useille kielialuille tai valuutoille.

Räätälöity kasvua varten

WooCommerce sisältää kaikki perustoiminnot verkkokaupan pyörittämiseksi, mutta mikäli haluat kasvattaa liiketoimintaasi verkossa eksponentiaalisesti, tarkoin valitut alustan räätälöinnit voivat siivittää kasvua roimasti.

Laajennamme verkkokauppaasi mahdollistamalla esim. useat kieliversiot ja valuutat, useat eri käyttäjätasot omilla hinnoitteluillaan, tai luomme vaikkapa integraation valitsemaasi markkinoinnin automaatiojärjestelmään.

Riippuen verkkokauppasi tarpeista, autamme löytämään parhaat työkalut ja prosessit sen optimointiin ja rakennamme joko käsin räätälöidyt laajennukset tai valikoimme olemasta olevista ne, jotka sopivat tarpeeseen.

Ylpeänä osa WordPress-yhteisöä

Osallistumme WordPress-yhteisön toimintaan aktiivisesti niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Olemme olleet mukana puhumassa, vapaaehtoisina ja sponsorina sekä meetupeissa sekä lukuisissa WordCampeissä.

Web-asiantuntijablogi Vierityspalkki on arvioinut WordPress-osaamisemme neljän tähden arvoiseksi ★★★★.

Ammattimaisille WP-kehittäjille suunnattu aloitusteemamme sekä lisäosamme on jaettu avoimeksi yhteisön käyttöön.

WooCommerce on hyvä työkalu hakukoneoptimointiin

Olemme vuosien saatossa etsineet parhaat käytännöt ja tavat hakukoneystävällisten verkkokauppojen rakentamiseen. Verkkokauppoja on myös auditoitu Suomen johtavien SEO-talojen toimesta useaan otteeseen, aina kehujen kera.

Markkinoinnin tekijöille ja sisällöntuottajille tarjoamme helppokäyttöiset työkalut ja prosessit tehokkaan hakukoneoptimoinnin tekemiseen itsenäisesti.

Halutessanne työskentelemme sulavasti yhteistyössä eri toimistojen kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Tutustu töihimme

Aiheesta lisää

Haluatko rakentaa WooCommerce-verkkokaupan?

Kiinnostaako kuulla lähestymisestämme WooCommerce-verkkokauppojen rakentamiseen? Tai haluatko kokeilla itse miten luomamme verkkokaupat toimivat?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.

Puh: +358 40 544 8080 (Antero)
Email: hello@pixels.fi