text will be here

WooCommerce-verkkokaupat

Rakennamme räätälöityjä verkkokauppoja kunnianhimoisille brändeille ja organisaatioille.

Autamme yrityksiä viemään liiketoimintansa uudelle tasolle rakentamalla joustavia, monikäyttöisiä ja helposti skaalattavia WooCommerce-verkkokauppoja. Yhdistämme saumattomien ostopolkujen suunnittelun ja vaativan teknisen osaamisen varmalla käsityöläisen otteella.

Ammattimaisesti luotuun WordPress-sivustoosi yhdistettynä, verkkokauppasi voi hyödyntää kaikkia WordPressin parhaita puolia; helppoa sisällön hallintaa, skaalautuvuutta ja kivenkovaa hakukoneoptimointia.

design
Suunnittelu
Verkkokauppojen suunnittelussa avain on fiksujen ostopolkujen määrittämisessä ja houkuttelevan ulkoasun luomisessa.

Testaamme prototyyppien avulla parhaat tavat konvertoivien kauppojen rakentamiseen yhdessä sekä asiakkaidemme että loppukäyttäjien kanssa.
development
Kehitys
Yhdistämme kokemuksemme WooCommercen räätälöimisestä ja monimutkaisista integraatioista sekä lisäämme joukkoon nipun edistyneitä toiminnallisuuksia ja tarkoin valitut lisäosat.

Luomme selkeät työkalut ja prosessit tilausten ja tuotteiden hallintaan, joko integraatioilla tai ilman.
mantainance
Ylläpito

Huolehdimme verkkokauppasi ylläpidosta ja sen päivityksistä yhdessä Seravon kanssa.

Takaaksemme verkkokaupan pitkän elinkaaren ja vaivattoman skaalautuvuuden, jatkokehitämme ja optimoimme sitä yhdessä kanssasi. Ylläpito- ja tukipalvelumme palvelee jokaisena arkipäivänä.

WooCommerce - rakennettu skaalautumaan

WooCommercen avulla on tehty 28% kaikista maailman verkkokaupoista ja se luultavasti sopii sinun tarpeisiisi varsin hyvin. Meillä on kuitenkin tapana ajatella isommin.

Valikoimme tekniset ratkaisut ja lisäosat, jotka skaalautuvat liiketoimintasi mukana, jos laajennat kauppaa esim. uusille markkinoille tai tarvitset uusia integraatioita.

Lisäosat ovat WooCommercen ytimessä

WooCommerce on verkkokauppa-alustana siitä poikkeuksellinen, että vaikka se sisältää kaikki perustoiminnot verkkokaupan pyörittämiseksi, saat siitä eniten irti joko räätälöimällä alustaa, luomalla omia lisäosia tai valitsemalla muutaman tehokkaan lisäosan olemassa olevista vaihtoehdoista.

Riippuen verkkokauppasi tarpeista, olemme apunasi määrittämässä mitkä ovat parhaat työkalut ja prosessit kauppasi liiketoiminnan optimointiin (myös tilausten käsittelyn osalta).

Aiheesta lisää

Haluatko rakentaa WooCommerce-verkkokaupan?

Kiinnostaako kuulla lähestymisestämme WooCommerce-verkkokauppojen rakentamiseen? Tai haluatko kokeilla itse miten luomamme verkkokaupat toimivat?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.

Puh: +358 40 544 8080
Email: hello@pixels.fi