text will be here

WordPress-verkkosivut

Rakennamme käyttäjälähtöisiä verkkosivuja yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat erottua joukosta.

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnitteluun ja kehitykseen. Työskentelemme yhdessä yritysten kanssa, jotka kaipaavat asiantuntijan näkemystä onnistuneen käyttäjäkokemuksen ja innostavan ulkoasuun luomiseen sekä haastavien toiminnallisuuksien sovittamiseen yhteen ketterästi WordPress-alustalle.

Teknisesti edistyneiden WordPress-verkkosivujen lisäksi luomme räätälöityjä WooCommerce-verkkokauppoja kaiken kokoisille organisaatioille.

design
Suunnittelu
Herätämme ideasi verkkosivuista henkiin kokoamalla käyttäjäymmärrystä, hahmotellen rautalankamalleja ja konseptoimalla sivuston ulkoasua ketterästi iteroiden.

Palvelumuotoilun metodeihin nojaten haastamme, osallistamme ja testaamme ideoita yhdessä sekä asiakkaidemme että loppukäyttäjien kanssa.
development
Kehitys
Näyttävien ja teknisesti edistyneiden WordPress-verkkosivujen kehitys on leipätyötämme. Osaavat kehittäjämme ovat kykenevät hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia ja usein he vastaavat koko projektista, alusta loppuun.

Noudatamme alan parhaita standardeja ja kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja sekä lisäosia omaan käyttöömme.
mantainance
Ylläpito

Huolehdimme sivustosi ylläpidosta ja sen päivityksistä yhdessä Seravon kanssa.

Takaaksemme sivuston pitkän elinkaaren, jatkokehitämme ja optimoimme sivustoa yhdessä kanssasi. Ylläpito- ja tukipalvelumme palvelee vuoden jokaisena arkipäivänä.

WordPress räätälöity sinun tarpeisiisi

Ammattimaisesti rakennetut, jykevät ja toiminnalliset verkkosivut ovat elintärkeitä kilpailutekijöitä digitaalisessa maailmassa.

Pidämme huolen, että sivustosi voi kasvaa ja skaalautua vaivattomasti samalla kun toimintasi kasvaa ja kehittyy. Sivustomme perustuvat aloitusteemaamme, jonka olemme jakaneet avoimeksi yhteisön käyttöön.

Vältämme valmiita teemoja ja lisäosiakin käytämme vain kuin niitä oikeasti tarvitaan tai niillä luodaan sivustolle jotain arvokasta. Näin huolehdimme sivuston toimintavarmuudesta ja pitkäikäisyydestä.

Olemme tosissamme saavutettavuudesta

Teemme parhaamme, jotta verkko olisi kaikille meistä parempi ja helpompi käyttää.

Pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan sivustomme WCAG 2.0 saavutettavuusperiaatteisiin nojaten, jotta asiakkaidemme sivustot läpäisevät syyskuussa 2019 voimaan tulevan EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimukset.

Ylläpitäjän käyttäjäkokemus kunniaan

Verkkosivusi käyttäminen tulee olla vaivatonta ja yksinkertaista niin asiakkaille kuin sivustoa ylläpitäville työntekijöille.

Laitamme paljon painoarvoa admin-käyttöliittymän rakentamiseen ja muokkaamaan siitä mahdollisimman joustavan. Lisäksi pyrimme automatisoimaan kaiken minkä pystymme, jotta aikaa ei tarvitsisi käyttää puuduttaviin manuaalisiin tehtäviin.

Emme käytä valmiita page-builder -lisäosia vaan luomme täysin oman, teille räätälöidyn kokonaisuuden.

Tutustu töihimme

Aiheesta lisää

Haluatko rakentaa WordPress-verkkosivut?

Kiinnostaako kuulla lisää lähestymisestämme WordPress-verkkosivujen rakentamiseen? Tai haluatko kokeilla itse miten toteuttamamme sivustot toimivat?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.

Puh: +358 40 544 8080
Email: hello@pixels.fi