text will be here

WordPress-verkkosivut

WordPress-verkkosivut yritykselle, joka haluaa tuloksia ja erottua joukosta.

Pixels on erikoistunut räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnitteluun, toteutukseen ja kehitykseen yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Missiomme on luoda asiakkaillemme verkkosivut, jotka tuottavat tuloksia ja arvoa. Asiakaslupauksemme toteutuu pysäyttävän ulkoasun suunnittelulla, ammattimaisen teknisellä toteutuksella sekä jatkuvalla kehittämisellä.

design
Suunnittelu
Autamme asiakasta luomaan verkkosivut kehittämällä sivujen käyttäjäymmärrystä, hahmottelemme rautalankamalleja ja konseptoimme sivuston ulkoasua ketterästi iteroiden.

Hyödynnämme verkkosivujen suunnittelussa palvelumuotoilun metodeja. Haastamme, osallistamme ja testaamme ideoita yhdessä asiakkaidemme ja loppukäyttäjien kanssa.
development
Kehitys
Näyttävät ja teknisesti edistyneet WordPress-verkkosivut ja niiden kehittäminen on leipätyömme. Osaavat kehittäjämme kykenevät hallitsemaan tarvittaessa isoja kokonaisuuksia ja pystyvät rakentamaan vaativia toiminnallisuuksia ja rajapintoja eri järjestelmien välille.

Noudatamme alan parhaita standardeja ja kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja ja lisäosia sekä omaan, että WordPress-yhteisön käyttöön.
mantainance
Ylläpito
Verkkosivuprojekti ei ole ohi julkaisupäivänä. Olemme kumppanisi sivujen jatkokehityksessä, optimoinnissa ja kun tarvitset muutoksia. Ylläpito- ja tukipalvelumme palvelevat vuoden jokaisena arkipäivänä.

Luotettavana kumppanina huolehdimme verkkosivujen ylläpidosta ja päivityksistä yhdessä alan parhaiden hosting-palveluntarjoajien kanssa.

Verkkosivuilla on iso merkitys yrityksen kasvulle

Ammattimaisesti rakennetut, elämykselliset ja käyttäjäystävälliset verkkosivut ovat ratkaiseva kilpailutekijä digitaalisessa maailmassa. Tulokselliset verkkosivut yritykselle toteutetaan tavoitteiden näkökulmasta, kuten keskittyen esimerkiksi myynnin edistämiseen tai työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Hyvä suunnittelu ja käytettävyys takaavat, että verkkosivusto toimii tavoitteiden mukaisesti. Seuraamme sivuston kehitystä ja varmistamme, että sivustosi voi kasvaa ja skaalautua vaivattomasti samalla kun toimintasi kehittyy.

Teknisesti edistyneiden WordPress-verkkosivujen lisäksi luomme räätälöityjä WooCommerce-verkkokauppoja sekä web-sovelluksia kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Miksi Pixels?

Mieleenpainuvan ulkoasun suunnittelu
Taitavat suunnittelijamme luovat erottuvia ja saavutettavia verkkopalveluita.
Tekninen asiantuntijuus
Suomen parhaimmat WordPress-osaajat ja aktiivinen ote alustan kehittämiseen.
Näkemys ja kyky haastaa
Aktiivinen ote ja näkemys parhaiden ratkaisujen luomiseksi. Emme pelkää haastaa asiakkaitamme.
Asiakaspalvelu ja viestintä
Autamme ongelmatilanteissa ja viestimme säännöllisesti ja selkeästi asiakkaidemme kanssa.

Teemme sisällönhallinnasta helppoa

Verkkosivuston käyttäminen tulee olla vaivatonta ja yksinkertaista niin vierailijoille kuin sivustoa ylläpitäville työntekijöille.

Meille on tärkeää, että asiakkaan aika ei kulu turhiin manuaalisiin tehtäviin. Teemme WordPress -taustahallinnasta joustavan, helppokäyttöisen ja pyrimme automatisoimaan mahdollisimman monia toimintoja.

Luomme sivupohjat modulaarisia blockkeja käyttäen, joiden myötä pystyt luomaan uusia sivuja ja järjestelemään pohjia haluamaasi muotoon.

Hinnoittelu

Laadukkaasti toteutetun ja kattavan WordPress-verkkosivuprojektin hinta on tyypillisesti 15 000 – 40 000 euroa.

Tämä sisältää sivuston rakenteen ja ulkoasun suunnittelun sekä teknisen WordPress-toteutuksen. Ylläpidon ja jatkokehityksen kuukausittaiset kustannukset ovat keskiarviolta muutaman sadan euron luokkaa.

Asiakkailtamme kuultua

"Tavoitteenamme oli luoda selkeä ja joustava sivustoalusta, joka tukee markkinoinnin tekemistä. Yhteistyö Pixelsin kanssa sujui pääosin hyvin. Lopputuloksena saatiin niin käyttäjäkokemukseltaan, visuaaliselta ilmeeltään kuin tekniseltä toteutukseltaankin paremmat nettisivut Arterille. Olemme erityisen tyytyväisiä uudistuneeseen ja raikkaampaan ulkoasuun."
Noora Lehtinen
Markkinointisuunnittelija @ Arter

Ylpeästi osa WordPress-yhteisöä

Osallistumme WordPress-yhteisön toimintaan aktiivisesti niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Olemme osallistuneet puheenvuoroilla, vapaaehtoisina ja sponsorina meetupeihin ja lukuisiin WordCampeihin. Aktiivinen läsnäolo WordPress-yhteisössä tuo uusimmat ideat ja mahdollisuudet myös sinun yrityksellesi. 

Web-asiantuntijablogi Vierityspalkki on arvioinut WordPress-osaamisemme neljän tähden arvoiseksi ★★★★.

Jaamme ammattimaisille WP-kehittäjille suunnatut aloitusteemamme ja lisäosamme avoimeksi WordPress-yhteisön käyttöön.

Lataa ostajan opas

Olemme koonneet oppimme sadoista verkkopalveluhankkeista yhteen ja tiivistäneet tärkeimmät pointit koskien yrityksen verkkosivujen uudistamista tähän oppaaseen.

Saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mikä alusta sopii parhaiten? WordPress, Drupal vai HubSpot?
 • Kuinka paljon uudistukseen tulisi budjetoida rahaa?
 • Miten tarjouspyyntö tulisi jäsentää?

Tutustu töihimme

Lisää verkkosivuista

Haluatko rakentaa WordPress-verkkosivut?

Kiinnostaako kuulla lisää lähestymisestämme WordPress-verkkosivujen rakentamiseen? Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö! Vastaamme vuorokauden kuluessa (arkisin).

Email: hello@pixels.fi

  Yhteystiedot

  Projektisi


  10-20k€20-40k€50-100k€


  Kuvaile projektia