text will be here

WordPress-verkkosivut

Rakennamme käyttäjälähtöisiä WordPress-verkkosivuja yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat erottua joukosta.

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnitteluun ja kehitykseen. Työskentelemme yhdessä yritysten kanssa, jotka kaipaavat asiantuntijan näkemystä onnistuneen käyttäjäkokemuksen ja innostavan ulkoasuun luomiseen sekä haastavien toiminnallisuuksien sovittamiseen yhteen ketterästi WordPress-alustalle.

Teknisesti edistyneiden WordPress-verkkosivujen lisäksi luomme räätälöityjä WooCommerce-verkkokauppoja kaiken kokoisille organisaatioille.

design
Suunnittelu
Herätämme ideasi verkkosivuista henkiin kokoamalla käyttäjäymmärrystä, hahmotellen rautalankamalleja ja konseptoimalla sivuston ulkoasua ketterästi iteroiden.

Palvelumuotoilun metodeihin nojaten haastamme, osallistamme ja testaamme ideoita yhdessä sekä asiakkaidemme että loppukäyttäjien kanssa.
development
Kehitys
Näyttävien ja teknisesti edistyneiden WordPress-verkkosivujen kehitys on leipätyötämme. Osaavat kehittäjämme ovat kykenevät hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia ja pystyvät rakentamaan vaativiakin toiminnallisuuksia ja rajapintoja eri järjestelmien välille.

Noudatamme alan parhaita standardeja ja kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja ja lisäosia omaan sekä WP-yhteisön käyttöön.
mantainance
Ylläpito
Huolehdimme sivustosi ylläpidosta ja sen päivityksistä yhdessä alan parhaiden hosting-palveluntarjoajien kanssa.

Takaaksemme sivuston pitkän elinkaaren, jatkokehitämme ja optimoimme sivustoa yhdessä kanssasi. Ylläpito- ja tukipalvelumme palvelee vuoden jokaisena arkipäivänä.

WordPress räätälöity sinun tarpeisiisi

Ammattimaisesti rakennetut, jykevät ja toiminnalliset verkkosivut ovat elintärkeitä kilpailutekijöitä digitaalisessa maailmassa.

Pidämme huolen, että sivustosi voi kasvaa ja skaalautua vaivattomasti samalla kun toimintasi kasvaa ja kehittyy. Sivustomme perustuvat aloitusteemaamme, jonka olemme jakaneet avoimeksi yhteisön käyttöön.

Vältämme valmiita teemoja ja lisäosiakin käytämme vain kuin niitä oikeasti tarvitaan tai niillä luodaan sivustolle jotain arvokasta. Näin huolehdimme sivuston toimintavarmuudesta ja pitkäikäisyydestä.

Olemme tosissamme saavutettavuudesta

Teemme parhaamme, jotta verkko olisi kaikille meistä parempi ja helpompi käyttää.

Pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan sivustomme WCAG 2.1 -saavutettavuusperiaatteisiin nojaten, jotta asiakkaidemme sivustot läpäisevät syyskuussa 2019 voimaan tulleen EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimukset.

Ylläpitäjän käyttäjäkokemus kunniaan

Verkkosivusi käyttäminen tulee olla vaivatonta ja yksinkertaista niin asiakkaille kuin sivustoa ylläpitäville työntekijöille.

Laitamme paljon painoarvoa admin-käyttöliittymän rakentamiseen ja muokkaamaan siitä mahdollisimman joustavan. Lisäksi pyrimme automatisoimaan kaiken minkä pystymme, jotta aikaa ei tarvitsisi käyttää puuduttaviin manuaalisiin tehtäviin.

Emme käytä valmiita page-builder -lisäosia vaan luomme täysin oman, teille räätälöidyn kokonaisuuden.

Ylpeänä osa WordPress-yhteisöä

Osallistumme WordPress-yhteisön toimintaan aktiivisesti niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Olemme olleet mukana puhumassa, vapaaehtoisina ja sponsorina sekä meetupeissa sekä lukuisissa WordCampeissä.

Web-asiantuntijablogi Vierityspalkki on arvioinut WordPress-osaamisemme neljän tähden arvoiseksi ★★★★.

Ammattimaisille WP-kehittäjille suunnattu aloitusteemamme sekä lisäosamme on jaettu avoimeksi yhteisön käyttöön.

WordPress on oiva työkalu hakukoneoptimointiin

Olemme vuosien saatossa etsineet parhaat käytännöt ja tavat hakukoneystävällisten verkkosivujen rakentamiseen. Sivustoja on myös auditoitu Suomen johtavien SEO-talojen toimesta useaan otteeseen, aina kehujen kera.

Markkinoinnin tekijöille ja sisällöntuottajille tarjoamme helppokäyttöiset työkalut ja prosessit tehokkaan hakukoneoptimoinnin tekemiseen itsenäisesti.

Halutessanne työskentelemme sulavasti yhteistyössä eri toimistojen kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Tutustu töihimme

Aiheesta lisää

Haluatko rakentaa WordPress-verkkosivut?

Kiinnostaako kuulla lisää lähestymisestämme WordPress-verkkosivujen rakentamiseen? Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö! Vastaamme vuorokauden kuluessa (arkisin).

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.

Puh: +358 40 544 8080 (Antero)
Email: hello@pixels.fi