Meistä

Autamme edistyksellisiä organisaatioita muuntautumaan tulevaisuutta varten ja jättämään jälkensä maailmaan. Haluamme olla mukana matkalla kasvattamassa tällaisia yrityksiä ja luomassa merkityksellistä huomista.

Meillä Pixelsillä on kaupallinen ote asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseen. Uskomme, että verkkopalvelujen pitää vauhdittaa liiketoimintaa ja tarjota uusia mahdollisuuksia. Emme myöskään pelkää haastaa asiakasta saavuttamaan enemmän. Emme tyydy tekemään keskinkertaista, vaan pyrimme aina parhaaseen kaikessa mihin ryhdymme, ja olemme ylpeitä saavutuksistamme.

Nautimme kun pääsemme tekemään yhteistyötä sellaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat kasvuhakuisia, kunnianhimoisia ja haluavat tehdä pitkäjänteistä työtä omien verkkopalveluiden kehittämiseksi. Tähän Pixels on erinomainen kumppani!

Miksi Pixels?

Mieleenpainuvan ulkoasun suunnittelu
Taitavat suunnittelijamme luovat erottuvia ja saavutettavia verkkopalveluita.
Tekninen asiantuntijuus
Vuosien edelläkävijyys räätälöityjen verkkopalveluiden ja sovellusten rakentamisesta. Suomen osaavimmat WordPress- ja WooCommerce-kehittäjät ja vankka kokemus React & Next.js -kehityksestä.
Näkemys ja kyky haastaa
Aktiivinen ote ja näkemys parhaiden ratkaisujen luomiseksi. Emme pelkää haastaa asiakkaitamme.
Asiakaspalvelu ja viestintä
Autamme ongelmatilanteissa ja viestimme säännöllisesti ja selkeästi asiakkaidemme kanssa.

Empatia
Toisten asemaan itsemme asettaminen auttaa meitä tukemaan ja ymmärtämään toisiamme kollegoina sekä ystävinä.

Empatian hyödyntäminen työssämme luo näkökulmaa millaisten haasteiden kanssa asiakkaamme painivat, ja mikä tärkeintä; mitkä tarpeet ajavat loppukäyttäjien toimintaa tuotteille, joita luomme.
Uteliaisuus
Uteliaina ihmisinä, olemme kiinnostuneita ymmärtämään miten organisaatiot ja yritykset toimivat ja miten ihmiset käyttäytyvät.

Opiskelemme jatkuvasti uutta ja pyrimme kehittymään etsimällä parempia tapoja ratkaista ongelmia sekä kokeilemalla uusia metodeja ja teknologioita.
Draivi
Pyrimme aina parhaaseen kaikessa mihin ryhdymme, ja olemme ylpeitä saavutuksistamme. Teemme kaikkemme paremman ratkaisun luomiseksi asiakkaillemme, joskus jopa tietoisesti kannattavuuden kustannuksella.

Pyrkimys parempaan tarkoittaa myös, että olemme valmiina perustelemaan päätöksemme sen saavuttamiseksi.

Haluatko työskennellä Pixelsillä?

Etsimme jatkuvasti uusia motivoituneita osaajia auttamaan meitä suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita, jotka erottuvat joukosta.

Kattavien verkkopalveluiden kanssa työskentely on sinulle arkipäivää ja haluat viedä osaamistasi uudelle tasolle sekä ottaa enemmän vastuuta hartioillesi.

Kuinka kaikki alkoi?

Tarinamme alkaa virallisesti vuodesta 2017, mutta olimme perustajatiimin kesken jo työskennelleet yhdessä muutaman vuoden ennen sitä toisessa yrityksessä. Näimme, että silloisessa tavassa tehdä töitä oli paljon hyvää, mutta asiat voisi tehdä vielä paremminkin.

Perustimme Pixelsin yhdessä kollegoiden, tarkemmin ystävien, kesken. Johtavana ajatuksena oli rakentaa työpaikka, jossa kaikilla on hyvä olla, päästä tekemään sellaisia töitä ja projekteja joista nauttii ja kehittämään itseään työn mukana.

Yritys on edelleen tiiminsä omistama, vaikka perustajajäsenistä osa onkin vaihtanut maisemaa ja osa muuttanut toiselle puolelle maailmaa. Kaikki Pixelsin osakkaat työskentelevät edelleen yrityksessä.

Tutustu meihin

antero muranen
Antero Muranen

Sales & Marketing, Founder

Puh: 0405448080

Sähköposti: antero@pixels.fi

thomas
Thomas Hurd

CEO, Founder

Puh: 0447044440

Sähköposti: thomas@pixels.fi

vladimir
Vladimir Melnychenko

Support & QA, Developer, Founder

Sähköposti: vladimir@pixels.fi

julia
Julia Volkova

Developer

Sähköposti: julia@pixels.fi

pixels-blobs
Irina Lensu

Designer

Sähköposti: irina@pixels.fi

pixels-blobs
Essi Kuusimäki

Project Co-ordinator

Puh: 0413147603

Sähköposti: essi@pixels.fi

pixels-blobs
Mika Kainulainen

Business Development Manager

Sähköposti: mika@pixels.fi

Ota yhteyttä

Halutko jutella tulevasta projektista kanssamme? Kiinnostunut työskentelemään meillä?

Laita meille viestiä tai tule käymään!

Email: hello@pixels.fi
Puh: +358 40 544 8080 (Antero)