Meistä

Autamme edistyksellisiä organisaatioita muuntautumaan tulevaisuutta varten ja jättämään jälkensä maailmaan. Haluamme olla mukana matkalla kasvattamassa tällaisia yrityksiä ja luomassa merkityksellistä huomista.

Meillä Pixelsillä on kaupallinen ote asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseen. Uskomme, että verkkopalvelujen pitää vauhdittaa liiketoimintaa ja tarjota uusia mahdollisuuksia. Emme myöskään pelkää haastaa asiakasta saavuttamaan enemmän. Emme tyydy tekemään keskinkertaista, vaan pyrimme aina parhaaseen kaikessa mihin ryhdymme, ja olemme ylpeitä saavutuksistamme.

Nautimme kun pääsemme tekemään yhteistyötä sellaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat kasvuhakuisia, kunnianhimoisia ja haluavat tehdä pitkäjänteistä työtä omien verkkopalveluiden kehittämiseksi. Tähän Pixels on erinomainen kumppani!

Miksi Pixels?

Mieleenpainuvan ulkoasun suunnittelu
Taitavat suunnittelijamme luovat erottuvia ja saavutettavia verkkopalveluita.
Tekninen asiantuntijuus
Vuosien edelläkävijyys räätälöityjen verkkopalveluiden ja sovellusten rakentamisesta. Suomen osaavimmat WordPress- ja WooCommerce-kehittäjät ja vankka kokemus React & Next.js -kehityksestä.
Näkemys ja kyky haastaa
Aktiivinen ote ja näkemys parhaiden ratkaisujen luomiseksi. Emme pelkää haastaa asiakkaitamme.
Asiakaspalvelu ja viestintä
Autamme ongelmatilanteissa ja viestimme säännöllisesti ja selkeästi asiakkaidemme kanssa.

Empatia
Toisten asemaan itsemme asettaminen auttaa meitä tukemaan ja ymmärtämään toisiamme kollegoina sekä ystävinä.

Empatian hyödyntäminen työssämme luo näkökulmaa millaisten haasteiden kanssa asiakkaamme painivat, ja mikä tärkeintä; mitkä tarpeet ajavat loppukäyttäjien toimintaa tuotteille, joita luomme.
Uteliaisuus
Uteliaina ihmisinä, olemme kiinnostuneita ymmärtämään miten organisaatiot ja yritykset toimivat ja miten ihmiset käyttäytyvät.

Opiskelemme jatkuvasti uutta ja pyrimme kehittymään etsimällä parempia tapoja ratkaista ongelmia sekä kokeilemalla uusia metodeja ja teknologioita.
Draivi
Pyrimme aina parhaaseen kaikessa mihin ryhdymme, ja olemme ylpeitä saavutuksistamme. Teemme kaikkemme paremman ratkaisun luomiseksi asiakkaillemme, joskus jopa tietoisesti kannattavuuden kustannuksella.

Pyrkimys parempaan tarkoittaa myös, että olemme valmiina perustelemaan päätöksemme sen saavuttamiseksi.

Haluatko työskennellä Pixelsillä?

Etsimme jatkuvasti uusia motivoituneita osaajia auttamaan meitä suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita, jotka erottuvat joukosta.

Kattavien verkkopalveluiden kanssa työskentely on sinulle arkipäivää ja haluat viedä osaamistasi uudelle tasolle sekä ottaa enemmän vastuuta hartioillesi.

Ota yhteyttä

Halutko jutella tulevasta projektista kanssamme? Kiinnostunut työskentelemään meillä?

Laita meille viestiä tai tule käymään!

Email: hello@pixels.fi