Meistä

Me Pixelsillä olemme joukko suunnittelijoita ja ohjelmistokehittäjiä, jotka ovat erikoistuneet käyttäjälähtöisten ja teknisesti edistyneiden verkkopalveluiden rakentamiseen.

Saamme energiamme haasteiden ratkaisemisesta, jolla luodaan positiivinen vaikutus maailmaan. Pyrimme työskentelemään organisaatioiden kanssa, jotka jakavat tämän saman ajatuksen.

Olemme kyllästyneet näkemään surkeasti rakennettuja verkkopalveluita, sillä tiedämme että on olemassa parempi ja kestävämpi tapa tehdä asioita. Otteemme on kaupallinen ja liiketoimintaa digitaalisten ratkaisujen kautta vauhdittava, emmekä pelkää haastaa asiakkaitamme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Empatia
Toisten asemaan itsemme asettaminen auttaa meitä tukemaan ja ymmärtämään toisiamme kollegoina sekä ystävinä.

Empatian hyödyntäminen työssämme luo näkökulmaa millaisten haasteiden kanssa asiakkaamme painivat, ja mikä tärkeintä; mitkä tarpeet ajavat loppukäyttäjien toimintaa tuotteille, joita luomme.
Uteliaisuus
Uteliaina ihmisinä, olemme kiinnostuneita ymmärtämään miten organisaatiot ja yritykset toimivat ja miten ihmiset käyttäytyvät.

Opiskelemme jatkuvasti uutta ja pyrimme kehittymään etsimällä parempia tapoja ratkaista ongelmia sekä kokeilemalla uusia metodeja ja teknologioita.
Draivi
Pyrimme aina parhaaseen kaikessa mihin ryhdymme, ja olemme ylpeitä saavutuksistamme. Teemme kaikkemme paremman ratkaisun luomiseksi asiakkaillemme, joskus jopa tietoisesti kannattavuuden kustannuksella.

Pyrkimys parempaan tarkoittaa myös, että olemme valmiina perustelemaan päätöksemme sen saavuttamiseksi.

Haluatko työskennellä Pixelsillä?

Etsimme jatkuvasti uusia motivoituneita osaajia auttamaan meitä suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita, jotka erottuvat joukosta.

Kattavien verkkopalveluiden kanssa työskentely on sinulle arkipäivää ja haluat viedä osaamistasi uudelle tasolle sekä ottaa enemmän vastuuta hartioillesi.

Kuinka kaikki alkoi?

Tarinamme alkaa virallisesti vuodesta 2017, mutta olimme perustajatiimin kesken jo työskennelleet yhdessä muutaman vuoden ennen sitä toisessa yrityksessä. Näimme, että silloisessa tavassa tehdä töitä oli paljon hyvää, mutta asiat voisi tehdä vielä paremminkin.

Perustimme Pixelsin yhdessä kollegoiden, tarkemmin ystävien, kesken. Johtavana ajatuksena oli rakentaa työpaikka, jossa kaikilla on hyvä olla, päästä tekemään sellaisia töitä ja projekteja joista nauttii ja kehittämään itseään työn mukana.

Yritys on edelleen tiiminsä omistama, vaikka perustajajäsenistä osa onkin vaihtanut maisemaa ja osa muuttanut toiselle puolelle maailmaa. Kaikki Pixelsin osakkaat työskentelevät edelleen yrityksessä.

Tutustu meihin

Thomas Hurd

CEO & Creative Director, Founder

Sähköposti: thomas@pixels.fi

Antero Muranen

Sales & Marketing, Founder

Tel: +358 40 544 8080 +358 40 544 8080

Sähköposti: antero@pixels.fi

Vladimir Melnychenko

Developer, Founder

Tel: +358414761201 +358414761201

Sähköposti: vladimir@pixels.fi

Kirill Vitchenko

Developer

Sähköposti: kirill@pixels.fi

Mohammed Mansour

Developer

Sähköposti: mohammed@pixels.fi

Julia Volkova

Developer

Sähköposti: julia@pixels.fi

Sampo Silvennoinen

Lead Developer

Sähköposti: sampo@pixels.fi

Rodrigo Araya Sandoval

Lead Designer

Sähköposti: rodrigo@pixels.fi

Maarit Lumme

Project Manager

Tel: +358 50 590 4819 +358 50 590 4819

Sähköposti: maarit@pixels.fi

Irina Lensu

Designer

Sähköposti: irina@pixels.fi

Ota yhteyttä

Halutko jutella tulevasta projektista kanssamme? Kiinnostunut työskentelemään meillä?

Laita meille viestiä tai tule käymään!

Email: hello@pixels.fi
Puh: +358 40 544 8080 (Antero)