text will be here

Design-vetoisia verkkopalveluita

Autamme kasvuhakuisia yrityksiä kehittämään liiketoimintaa käyttäjälähtöisten verkkopalveluiden avulla.

Meillä Pixelsillä on kaupallinen ote asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseen. Uskomme, että verkkopalvelujen pitää vauhdittaa liiketoimintaa ja tarjota uusia mahdollisuuksia kilpailuetujen rakentamiseksi. Pixels on kumppanisi, kun haluat

 • kasvattaa ja luoda uutta liiketoimintaa verkkopalvelujen avulla
 • erottautua kilpailijoista ja toimia suunnannäyttäjänä
 • tarjota ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen verkossa

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä palveluita yrityksille, jotka haluavat olla oman alansa edelläkävijöitä. Uskallamme haastaa ja tuoda kokemuksellamme esiin uusia mahdollisuuksia. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja onnistu kanssamme.

Liity Pixelsin tiimiin!

development
Web Developer (Senior & Mid-level)
Devaaja, hyppää mukaan haastavampien ja kiinnostavampien keissien pariin! Tarjolla on mm. räätälöityjä WP, WC ja React / Next.js -projekteja taitavan tiimin ja osaavien asiakkaiden kanssa.
prototype
Lead Designer (UX/UI)
Etsimme vahvan suunnitteluosaamisen omaavaa uutta kollegaa, jota kiinnostaa viedä Pixelsin suunnitteluosaamista entistä pidemmälle. Saat taitavat työkaverit, liudan haastavia ja kiinnostavia projekteja ja opit takuulla uutta jatkuvasti.

Mitä tapahtuu?

Ota yhteyttä!

Etsitkö uutta näkökulmaa tulevan sivustosi, verkkokauppasi tai sovelluksesi suunnitteluun tai toteutukseen? Kerro lyhyesti projektistasi ja palaamme sinulle yhden arkipäivän kuluttua.

Email: hello@pixels.fi
Puh: +358 40 544 8080 (Antero)

  Yhteystiedot


  Projektisi


  0-10k€10-20k€20-40k€50-100k€


  Kuvaile projektia