text will be here

Design-vetoisia verkkopalveluita

Rakennamme käyttäjälähtöisiä verkkosivuja ja web-sovelluksia organisaatioille, jotka haluavat ylittää itsensä.

Oletko kyllästynyt käyttämään surkeasti rakennettuja verkkosivuja? Hyvä, niin mekin.

Me Pixelsillä pyrimme luomaan sivustoja, verkkokauppoja ja web-sovelluksia, joita on helppo käyttää, jotka erottuvat joukosta ja joiden ylläpitäminen ei aiheuta harmaita hiuksia.

Meidän tekemissä verkkopalveluissa yhdistyy hyvän käyttäjäkokemuksen ja ilahduttavan visuaalisen ilmeen lisäksi vaativien teknisten asioiden hoitaminen siististi ja varmasti.

Kuulitko tarpeeksi? Ota yhteyttä.

Palvelumme

WordPress-verkkosivut WooCommerce-verkkokaupat UX & UI -suunnittelu Web-sovellukset
WordPress-verkkosivut

Teknisesti edistyneet ja visuaalisesti vakuuttavat verkkosivut, joita on helppo käyttää ja joiden sisällön hallinta on ihanan joustavaa.

Ammattimaisesti rakennetut, räätälöidyt verkkokaupat eivät pelkästään skaalaudu hyvin, ne myös konvertoivat hyvin.

Käyttäjäkokemuksen (UX) ja käyttöliittymien (UI) suunnittelussa pureudumme liiketoiminnan ytimeen, tartumme käyttäjien tavoitteisiin ja luomme visuaalisesti vaikuttavia verkkopalveluita.

Räätälöintiä vaativiin tarpeisiin. Yhdistämme käyttäjälähtöisen suunnittelun moderniin teknologiaan; meille rakkaimmat työkalut ovat React ja Angular.

Rekry: UX & UI Designer

Etsimme uutta UX & UI -suunnittelijaa liittymään monikansalliseen tiimiimme suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä verkkosivuja ja -palveluita.

Jos haastavat, vaihtuvat projektit ja mahdollisuus kehittyä sekä viedä koko Pixelsin tekemistä eteenpäin kiinnostavat, lukaise läpi ilmoituksemme.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä!

Ramirent

Rakennusalan ohjelmistotuotteiden uudistaminen käyttäjäystävällisemmäksi ja uudelle kehitys uudelle alustalle.

Näytä lisää

Mitä tapahtuu?

Ota yhteyttä!

Etsitkö design-vetoista tiimiä rakentamaan tulevan sivustosi, verkkokauppasi tai sovelluksesi? Lähetä meille viesti tai tule käymään.

Email: hello@pixels.fi
Puh: +358 40 544 8080