text will be here

Design-vetoisia verkkopalveluita

Autamme kasvuhakuisia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa käyttäjälähtöisten verkkopalveluiden avulla.

Oletko kyllästynyt siihen, että verkkosivustosi on kankea käyttää ja vaikea muokata? Turhauttaako, koska sivustosi ei generoi liidejä eikä houkuttele ostamaan?

Me Pixelsillä luomme sivustoja, verkkokauppoja ja sovelluksia, joita on helppo käyttää, jotka erottuvat joukosta ja joiden ylläpitäminen ei aiheuta harmaita hiuksia.

Rakentamissamme verkkopalveluissa yhdistyy hyvän käyttäjäkokemuksen ja ilahduttavan visuaalisen ilmeen lisäksi vaativien teknisten asioiden hoitaminen siististi ja varmasti.

Kuulitko tarpeeksi? Ota yhteyttä.

Palvelumme

WordPress-verkkosivut WooCommerce-verkkokaupat UX & UI -suunnittelu Web-sovellukset
WordPress-verkkosivut

Teknisesti edistyneet ja visuaalisesti vakuuttavat verkkosivut, joita on helppo käyttää ja joiden sisällön hallinta on ihanan joustavaa.

Ammattimaisesti rakennetut, räätälöidyt verkkokaupat eivät pelkästään skaalaudu hyvin, ne myös konvertoivat hyvin.

Käyttäjäkokemuksen (UX) ja käyttöliittymien (UI) suunnittelussa pureudumme liiketoiminnan ytimeen, tartumme käyttäjien tavoitteisiin ja luomme visuaalisesti vaikuttavia verkkopalveluita.

Räätälöintiä vaativiin tarpeisiin. Yhdistämme käyttäjälähtöisen suunnittelun moderniin teknologiaan; meille rakkaimmat työkalut on JavaScript-pohjaiset React ja Next.js.

SYL-wordpress-verkkosivut-cover

SYL

Verkkosivu-uudistuksessa luotiin joustava pohja opiskelijoiden paremman huomisen puolesta puhumiseen.

Näytä lisää

Mitä tapahtuu?

Ota yhteyttä!

Etsitkö design-vetoista tiimiä rakentamaan tulevan sivustosi, verkkokauppasi tai sovelluksesi? Lähetä meille viesti tai tule käymään.

Email: hello@pixels.fi
Puh: +358 40 544 8080 (Antero)