text will be here

Design-vetoisia verkkopalveluita

Autamme kasvuhakuisia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa käyttäjälähtöisten verkkopalveluiden avulla.

Oletko kyllästynyt siihen, että verkkosivustosi on kankea käyttää ja vaikea muokata? Turhauttaako, koska sivustosi ei generoi liidejä eikä houkuttele ostamaan?

Me Pixelsillä luomme sivustoja, verkkokauppoja ja sovelluksia, joita on helppo käyttää, jotka erottuvat joukosta ja joiden ylläpitäminen ei aiheuta harmaita hiuksia.

Rakentamissamme verkkopalveluissa yhdistyy hyvän käyttäjäkokemuksen ja ilahduttavan visuaalisen ilmeen lisäksi vaativien teknisten asioiden hoitaminen siististi ja varmasti.

Kuulitko tarpeeksi? Ota yhteyttä.

Liity Pixelsin tiimiin!

development
Web Developer (Senior & Mid-level)
Devaaja, hyppää mukaan haastavampien ja kiinnostavampien keissien pariin! Tarjolla on mm. räätälöityjä WP, WC ja React / Next.js -projekteja taitavan tiimin ja osaavien asiakkaiden kanssa. Jutellaan lisää!
prototype
Lead Designer (UX/UI)
Etsimme vahvan suunnitteluosaamisen omaavaa uutta kollegaa, jota kiinnostaa ottaa reilusti vastuuta ja viedä Pixelsin suunnitteluosaamista entistä pidemmälle. Saat taitavat työkaverit, liudan haastavia ja kiinnostavia projekteja ja opit takuulla uutta jatkuvasti. Hyppää mukaan haasteeseen!

Mitä tapahtuu?

Ota yhteyttä!

Etsitkö uutta näkökulmaa tulevan sivustosi, verkkokauppasi tai sovelluksesi suunnitteluun tai toteutukseen? Kerro lyhyesti projektistasi ja palaamme sinulle yhden arkipäivän kuluttua.

Email: hello@pixels.fi
Puh: +358 40 544 8080 (Antero)

    Yhteystiedot


    Projektisi


    0-10k€10-20k€20-40k€50-100k€


    Kuvaile projektia