text will be here

Web-sovellukset

Autamme ideasi suunnittelussa, toteutuksessa ja testaamisessa aina valmiiksi sovellukseksi asti.

Vanhentuneita ohjelmistoja olisi hyvä uudistaa välillä, ja uusiakin pitää rakentaa jos meinaa pärjätä tässä digitaalisaation myllerryksessä.

Me rakennamme intuitiivisia selainpohjaisia sovelluksia edistyksellisesti ajatteleville yrityksille, julkishallinnolle ja muille organisaatioille niin täällä Helsingin ytimessä kuin muualla Suomessa.

Tiimimme hallitsee avoimen lähdekoodin ratkaisut ja modernit JavaScript-ohjelmistokehykset pirun hyvin. Pääasiassa Reactin avulla luomme jykeviä web-sovelluksia, jotka skaalautuvat joustavasti ja joita on kiva jatkokehittää.

design
Suunnittelu
Digitaalisissa ympäristöissä varttuneet suunnittelijamme muovaavat yhdessä luodut konseptit ja ideat toiminnallisiksi käyttäjäpoluiksi, käyttöliittymiksi (UI) ja interaktiivisiksi prototyypeiksi.

Rakennamme tyylikirjastoja ja design-järjestelmiä, joita kehittäjät rakastavat.
development
Sovelluskehitys
Rakennamme selainpohjaisia sovelluksia hyödyntäen moderneja työkaluja ja teknologiaa kuten JavaScript-kieliä; Reactia ja Angularia.

Keskitymme tärkeimpien toiminnallisuuksien kehittämiseen ensin, jotta asiakkaamme saavat tuotteensa ulos mahdollisimman nopeasti. Pyrimme nopeisiin ja usein tehtäviin toimitusten tekemiseen.
growth
Kasvu
Sovellukset eivät ole koskaan 100% valmiita tai täydellisiä. Me uskomme vahvasti testaamiseen, iteraatioon, optimointiin ja sovellusten jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti.

Kun liiketoimintasi kasvaa, sen mahdollistavien ohjelmistojen tulee skaalautua vaivattomasti samalla mukana.

JavaScript-pohjaista sovelluskehitystä

Web-sovellusten kehitystä tehdään Pixelsillä ketterään tapaan ja moderneilla työkaluilla; suurin osa sovelluskehityksestä tehdään JavaScript-pohjaisesti – pääasiassa Reactilla.

React on Facebookin luoma JavaScript-kirjasto, jolla nykyään tehdään lähes kaikkea. Ja ei ihan syyttä; Reactilla on nopea tehdä vaikeitakin toimintoja, se on modulaarinen, avointa lähdekoodia ja se on todella laajalti käytössä.

Työstämme sulavasti sovelluksia myös Angularin uusimmilla versioilla, joka on puolestaan TypeScript-pohjainen kirjasto. Tästä esimerkkinä vaikkapa Ramirentin ja ONEiOn sovellukset.

Teknologiat

React-logo-web-sovelluskehitys
React
JavaScript-pohjainen kirjasto selainpohjaisten sovellusten frontend-kehittämiseen.
Next-js-logo-web-sovelluskehitys
Next.js
Hakukoneoptimoinnin ja suorituskykyetujen vuoksi suosimme Next.js:ää web-sovelluksiin. Palvelinpuolen renderöinnin myötä myös Googlen botit pääsevät sisältöihin käsiksi.
Node-js-logo-web-sovelluskehitys
Node.js
JavaScript-pohjainen Node.js antaa fronttikoodarille työkalut toteuttaa asioita sekä selaimen että serverin päässä.
Firebase-logo-web-sovelluskehitys
Google Firebase
Googlen pilviympäristöä hyödyntävä tietokanta- ja todentamispalvelu, joka sopii hienosti web- ja mobiilisovelluksille.

Ulkoista frontend- / käyttöliittymäkehitys Pixelsille

Monet asiakkaistamme ovat ohjelmistokehittäjiä tai edustavat softataloja, joilla ei ole osaamista käyttäjälähtöiseen tekemiseen, frontend-tekijöitä tai ei vaan yksinkertaisesti ole resursseja uudistaa itse rakentamaansa ohjelmistoa tehokkaasti.

Pixels voi hoitaa esim. käyttöliittymän (UI) suunnittelun ja frontend-kehityksen, työskennellen jatkeena teidän tiimillenne. Usein toimimme samassa roolissa kolmantena osapuolena asiakkaan ja heidän järjestelmätoimittajansa välissä.

Katso töitämme

Ramirent

Rakennusalan ohjelmistotuotteiden uudistaminen käyttäjäystävällisemmäksi ja uudelle kehitys uudelle alustalle.
Näytä lisää

Haluatko rakentaa web-sovelluksen?

Kiinnostaako kuulla miten taklaisimme ideasi modernin sovelluskehityksen avulla?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.

Puh: +358 40 544 8080 (Antero)
Email: hello@pixels.fi