text will be here

Web-sovellukset

Autamme ideasi muotoilussa, testaamisessa ja toteutuksessa aina valmiiksi palveluksi asti.

Vanhentuneita ohjelmistoja olisi hyvä uudistaa välillä, ja uusiakin pitää rakentaa jos meinaa pärjätä tässä digitaalisaation myllerryksessä.

Me rakennamme intuitiivisia selainpohjaisia sovelluksia edistyksellisesti ajatteleville yrityksille, julkishallinnolle ja muille organisaatioille niin täällä Helsingin ytimessä kuin muualla Suomessa.

Tiimimme hallitsee avoimen lähdekoodin ratkaisut ja modernit JavaScript-ohjelmistokehykset pirun hyvin. Pääasiassa Reactin ja Angularin avulla luomme jykeviä web-sovelluksia, jotka skaalautuvat joustavasti ja joita on kiva jatkokehittää.

design
Suunnittelu
Digitaalisissa ympäristöissä varttuneet suunnittelijamme muovaavat yhdessä luodut konseptit ja ideat toiminnallisiksi käyttäjäpoluiksi, käyttöliittymiksi (UI) ja interaktiivisiksi prototyypeiksi.

Rakennamme tyylikirjastoja ja design-järjestelmiä, joita kehittäjät rakastavat.
development
Sovelluskehitys
Rakennamme selainpohjaisia sovelluksia hyödyntäen moderneja työkaluja ja teknologiaa kuten JavaScript-kieliä; Reactia ja Angularia.

Keskitymme tärkeimpien toiminnallisuuksien kehittämiseen ensin, jotta asiakkaamme saavat tuotteensa ulos mahdollisimman nopeasti. Pyrimme nopeisiin ja usein tehtäviin toimitusten tekemiseen.
growth
Kasvu
Sovellukset eivät ole koskaan 100% valmiita tai täydellisiä. Me uskomme vahvasti testaamiseen, iteraatioon, optimointiin ja sovellusten jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti.

Kun liiketoimintasi kasvaa, sen mahdollistavien ohjelmistojen tulee skaalautua vaivattomasti samalla mukana.

Sprintti-pohjaista sovelluskehitystä

Web-sovellusten kehitystä tehdään Pixelsillä ketterään tapaan; prototypoimme ja testaamme leiskoja useaan kertaan, kehitämme uutta toiminnallisuutta muutaman viikon sprinteissä, keräämme käyttäjätilastoja ja palautetta, ja iteroimme sekä parantelemme olemassa olevaa ohjelmistoa jatkuvasti.

Rohkaisemme ja opetamme asiakkaitamme ketterämpään tapaan toimia sekä pyrimme toimimaan yhtenä tiiminä, rikkoen perinteisen tilaaja-toimittaja asetelman.

Modernisoi olemassa olevaa ohjelmistoa

Monet asiakkaistamme ovat ohjelmistokehittäjiä tai edustavat softataloja, joilla ei ole osaamista käyttäjälähtöiseen tekemiseen, frontend-tekijöitä tai ei vaan yksinkertaisesti ole resursseja uudistaa itse rakentamaansa ohjelmistoa tehokkaasti.

Pixels voi hoitaa esim. käyttöliittymän (UI) suunnittelun ja frontend-kehityksen, työskennellen jatkeena teidän tiimillenne. Usein toimimme samassa roolissa kolmantena osapuolena asiakkaan ja heidän järjestelmätoimittajansa välissä.

Katso töitämme

Ramirent

Rakennusalan ohjelmistotuotteiden uudistaminen käyttäjäystävällisemmäksi ja uudelle kehitys uudelle alustalle.
Näytä lisää

Haluatko rakentaa web-sovelluksen?

Kiinnostaako kuulla miten taklaisimme ongelmasi sovelluskehityksen avulla?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.

Puh: +358 40 544 8080
Email: hello@pixels.fi