text will be here

Web-sovellukset

Autamme ideasi suunnittelussa, toteutuksessa ja testaamisessa aina valmiiksi sovellukseksi asti.

Vanhentuneita ohjelmistoja olisi hyvä uudistaa välillä, ja uusiakin pitää rakentaa jos meinaa pärjätä tässä digitaalisaation myllerryksessä.

Me rakennamme intuitiivisia selainpohjaisia sovelluksia edistyksellisesti ajatteleville yrityksille, julkishallinnolle ja muille organisaatioille niin täällä Helsingin ytimessä kuin muualla Suomessa.

Tiimimme hallitsee avoimen lähdekoodin ratkaisut ja modernit JavaScript-ohjelmistokehykset pirun hyvin. Pääasiassa Reactin avulla luomme jykeviä web-sovelluksia, jotka skaalautuvat joustavasti ja joita on kiva jatkokehittää.

design
Suunnittelu
Digitaalisissa ympäristöissä varttuneet suunnittelijamme muovaavat yhdessä luodut konseptit ja ideat toiminnallisiksi käyttäjäpoluiksi, käyttöliittymiksi (UI) ja interaktiivisiksi prototyypeiksi.

Rakennamme tyylikirjastoja ja design-järjestelmiä, joita kehittäjät rakastavat.
development
Sovelluskehitys
Rakennamme selainpohjaisia sovelluksia hyödyntäen moderneja työkaluja ja teknologiaa kuten JavaScript-pohjaisia Reactia ja Nextiä.

Keskitymme tärkeimpien toiminnallisuuksien kehittämiseen ensin, jotta asiakkaamme saavat tuotteensa ulos mahdollisimman nopeasti. Pyrimme ketterästi nopeisiin ja usein tehtäviin toimitusten tekemiseen.
growth
Kasvu
Sovellukset eivät ole koskaan 100% valmiita tai täydellisiä. Me uskomme vahvasti testaamiseen, iteraatioon, optimointiin ja sovellusten jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti.

Kun liiketoimintasi kasvaa, sen mahdollistavien ohjelmistojen tulee skaalautua vaivattomasti samalla mukana.

Sovelluskehitys kasvun moottorina

Modernit, kasvuhakuiset yritykset ymmärtävät digitalisaation vaikutuksen ja ovat rohkeasti kokeilemassa ja muotoilemassa uutta liiketoimintaa sovelluskehitystä hyödyntäen.

Sovelluksella luot uusia myyntikanavia, tarjoat paremman asiakaskokemuksen, tehostat sisäisiä prosesseja tai luot kokonaan uuden markkinan omalla tuotteellasi. Sovelluskehityksessä vain taivas on rajana.

Asiakkailtamme kuultua

"Virkistävää ajattelua, mahtavaa luovuutta, lämmin ja hauska ilmapiiri. Todella onnellinen asiakkaana ja voin lämpimästi suositella Pixelsiä kumppaniksi!"
Sofia Lund
Senior Director, CX & Brand @ Blueprint Genetics

JavaScript-pohjaista sovelluskehitystä

Web-sovellusten kehitystä tehdään Pixelsillä ketterään tapaan ja moderneilla työkaluilla; suurin osa sovelluskehityksestä tehdään JavaScript-pohjaisesti – pääasiassa Reactilla ja Next.js:llä.

React on Facebookin luoma JavaScript-kirjasto, jolla nykyään tehdään lähes kaikkea. Ja ei ihan syyttä; Reactilla on nopea tehdä vaikeitakin toimintoja, se on modulaarinen, avointa lähdekoodia ja se on todella laajalti käytössä.

Next.js laajentaa Reactia palvelimen päässä tehtävään renderöintiin ja luo staattisia html-sivuja, joilla saavutetaan uskomattoman nopeat ja hakukoneissa hienosti menestyvät verkkopalvelut.

Teknologiat

React-logo-web-sovelluskehitys
React
JavaScript-pohjainen kirjasto selainpohjaisten sovellusten frontend-kehittämiseen.
Next-js-logo-web-sovelluskehitys
Next.js
Hakukoneoptimoinnin ja suorituskykyetujen vuoksi suosimme Next.js:ää web-sovelluksiin. Palvelinpuolen renderöinnin myötä myös Googlen botit pääsevät sisältöihin käsiksi.
Node-js-logo-web-sovelluskehitys
Node.js
JavaScript-pohjainen Node.js antaa fronttikoodarille työkalut toteuttaa asioita sekä selaimen että serverin päässä.
Firebase-logo-web-sovelluskehitys
Google Firebase
Googlen pilviympäristöä hyödyntävä tietokanta- ja todentamispalvelu, joka sopii hienosti web- ja mobiilisovelluksille.

Ulkoista frontend- / käyttöliittymäkehitys Pixelsille

Monet asiakkaistamme ovat ohjelmistokehittäjiä tai edustavat softataloja, joilla ei ole osaamista käyttäjälähtöiseen tekemiseen, frontend-tekijöitä tai ei vaan yksinkertaisesti ole resursseja uudistaa itse rakentamaansa ohjelmistoa tehokkaasti.

Pixels voi hoitaa esim. käyttöliittymän (UI) suunnittelun ja frontend-kehityksen, työskennellen jatkeena teidän tiimillenne. Usein toimimme samassa roolissa kolmantena osapuolena asiakkaan ja heidän järjestelmätoimittajansa välissä.

Katso töitämme

Aiheesta lisää

Haluatko rakentaa web-sovelluksen?

Kiinnostaako kuulla miten taklaisimme ideasi modernin sovelluskehityksen avulla? Haluatko alustavan hinta-arvion projektillesi?

Ota yhteyttä ja saat paluuviestinä konkreettisen ehdotuksen ja toimintasuunnitelman.

Email: hello@pixels.fi

    Yhteystiedot

    Projektisi


    10-20k€20-40k€50-100k€


    Kuvaile projektia