text will be here

UX & UI -suunnittelu

Pyrimme luomaan ympäristöjä verkkoon, joissa sinä, käyttäjä, olet tärkein.

Huonosti suunniteltujen verkkopalveluiden käyttö on ärsyttävää. Mitä sitä kaunistelemaan.

Meidän tavoitteenamme on luoda internetistä vähän mukavampi paikka. Lähestymme tätä ensin rakentamalla ymmärrystä käyttäjien tarpeita ja sitten suunnittelemalla käyttäjäpolkuja sekä visuaalisia käyttöliittymiä verkkosivuille ja web-sovelluksille, jotka johtava ilahduttaviin käyttäjäkokemuksiin.

Verkkosivujen, verkkokauppojen ja web-sovellusten käyttäjäkokemus- (UX) ja käyttöliittymäsuunnitteluun (UI) erikoistunut tiimimme työskentelee Helsingin sydämessä.

research
Tutkimus ja työpajat
Työmme ytimessä on ymmärtää kuinka yritysten liiketoiminta toimii ja miten ihmiset käyttäytyvät digitaalisissa ympäristöissä.

Luotamme testattuihin design-metodeihin ja osallistamme asiakkaamme sekä loppukäyttäjät intensiivisesti prosessiin mukaan.
prototype
Leiskat ja prototyypit
Prosessimme on notkea ja iteratiivinen. Luonnostelemme rautalankamalleja, visuaalisia UI-konsepteja ja interaktiivisia prototyyppejä yhdessä asiakkaidemme kanssa, emme suljettujen ovien takana.

Rakastamme kattavien tyylikirjastojen luomista, design-järjestelmiä ja perusteellisen dokumentaation luomista.
test
Testaaminen ja kehitys
Rohkaisemme aina validoimaan ja testaamaan konsepteja oikeilla ihmisillä.

Käyttäjätestaamisella kerätään arvokasta palautetta ja tuloksia, joiden perusteella verkkopalvelua voidaan optimoida paremmaksi.

Laatua hyvän dokumentaation avulla

Visuaalinen johdonmukaisuus on ohjelmistoja kehittävien tiimien suurin haaste, raportoi UXPin.

Me huolehdimme brändin visuaalisen identiteetin eheydestä ja kehittäjä-ystävällisyydestä suunnittelemalla fiksuja UI-kirjastoja ja kattavaa koodin dokumentaatiota (design-järjestelmät).

Sijoita käyttäjäkokemukseen, se kannattaa

Vietämme jo keskimäärin 6,3 tuntia päivässä kännykän, läppärin tai muun älylaitteen parissa. Vaikuttaisi siis siltä, että käyttäjäkokemukseen panostaminen ei ole ollenkaan huono idea.

Uskomme, että käyttäjäkokemuksesta on tullut yhä merkittävämpi kilpailuetu organisaatioille, jotka toimivat digitaalisilla kosketuspinnoilla ja on suoraan verrattavissa asiakaskokemukseen.

Tutkimusten mukaan yritykset, jotka sijoittavat designiin päihittävät kilpailijansa moninkertaisesti — miksi et sinäkin?

Katso töitämme

Ramirent

Rakennusalan ohjelmistotuotteiden uudistaminen käyttäjäystävällisemmäksi ja uudelle kehitys uudelle alustalle.
Näytä lisää

Aiheesta lisää

Kaipaatko apua verkkopalvelun suunnittelussa?

Kiinnostaako kuulla lähestymisestämme verkkopalvelujen suunnitteluun? Haluatko testata tai auditoida olemassa olevaa verkkosivustoa tai sovellusta?

Ota yhteyttä ja kuulet parhaat ideamme sinun projektiisi.

Puh: +358 40 544 8080
Email: hello@pixels.fi