text will be here

UX & UI -suunnittelu

Nosta liiketoimintasi käyttäjälähtöisen suunnittelun avulla uudelle tasolle.

Huonosti suunniteltujen verkkopalveluiden käyttö on ärsyttävää. Mitä sitä kaunistelemaan.

Meidän tavoitteenamme on luoda internetistä vähän mukavampi paikka. Lähestymme tätä rakentamalla ymmärrystä käyttäjien tarpeista ja suunnittelemalla kävijäpolkuja sekä visuaalisia käyttöliittymiä verkkopalveluille, jotka johtavat ilahduttaviin käyttäjäkokemuksiin.

Verkkosivujen, verkkokauppojen ja web-sovellusten käyttäjäkokemus- (UX) ja käyttöliittymäsuunnitteluun (UI) erikoistunut tiimimme työskentelee Helsingin sydämessä.

research
Tutkimus ja työpajat
Työmme ytimessä on ymmärtää kuinka yritysten liiketoiminta toimii ja miten ihmiset käyttäytyvät digitaalisissa ympäristöissä.

Luotamme testattuihin design-metodeihin ja osallistamme asiakkaamme sekä loppukäyttäjät intensiivisesti prosessiin mukaan.
prototype
Leiskat ja prototyypit
Prosessimme on notkea ja iteratiivinen. Luonnostelemme rautalankamalleja, visuaalisia UI-konsepteja ja interaktiivisia prototyyppejä yhdessä asiakkaidemme ja loppukäyttäjien kanssa.

Rakastamme kattavien tyylikirjastojen luomista, design-järjestelmiä ja perusteellisen dokumentaation luomista.
test
Testaaminen ja kehitys
Rohkaisemme aina validoimaan ja testaamaan konsepteja oikeilla ihmisillä.

Käyttäjätestaamisella kerätään arvokasta palautetta ja tuloksia, joiden perusteella verkkopalvelua voidaan optimoida paremmaksi.

Saavutettavat verkkopalvelut kaikille

Olemme tosissamme saavutettavuuden kanssa ja teemme parhaamme, jotta verkko olisi kaikille meistä parempi ja helpompi käyttää.

Pyrimme suunnittelemaan verkkopalveluita WCAG 2.1 saavutettavuusperiaatteisiin nojaten, jotta asiakkaidemme verkkosivut ja sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja läpäisevät syyskuussa 2019 voimaan tulleet EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimukset.

Voit myös pyytää meitä arvioimaan olemassa olevan verkkopalvelusi saavutettavuutta.

UX-suunnittelulla kilpailuetua

Vietämme jo keskimäärin 6,3 tuntia päivässä kännykän, läppärin tai muun älylaitteen parissa. Vaikuttaisi siis siltä, että käyttäjäkokemukseen panostaminen ei ole ollenkaan huono idea.

Uskomme, että käyttäjäkokemuksesta on tullut yhä merkittävämpi kilpailuetu organisaatioille, jotka toimivat digitaalisilla kosketuspinnoilla ja on suoraan verrattavissa asiakaskokemukseen.

Tutkimusten mukaan yritykset, jotka sijoittavat designiin päihittävät kilpailijansa moninkertaisesti — miksi et sinäkin?

UI-suunnittelun tuloksena on näyttävä ulkoasu

Suunnittelijamme ovat erikoistuneet käyttäjälähtöisiin menetelmiin ja pyrkivät luomaan liiketoimintaa kehittäviä rakenteita ja käyttöliittymiä, joita on helppoa käyttää.

Käyttöliittymät tulee kuitenkin mielestämme aina olla myös visuaalisesti näyttäviä ja houkuttelevia. Tavoitteenamme on upeiden sivustojen suunnittelu samalla kun harkitsemme käytettävyyttä ja teknisiä ominaisuuksia.

Luomme verkkopalveluita, jotka erottuvat joukosta.

Asiakkailtamme kuultua

"Tavoitteenamme oli luoda selkeä ja joustava sivustoalusta, joka tukee markkinoinnin tekemistä. Yhteistyö Pixelsin kanssa sujui pääosin hyvin. Lopputuloksena saatiin niin käyttäjäkokemukseltaan, visuaaliselta ilmeeltään kuin tekniseltä toteutukseltaankin paremmat nettisivut Arterille. Olemme erityisen tyytyväisiä uudistuneeseen ja raikkaampaan ulkoasuun."
Noora Lehtinen
Markkinointisuunnittelija @ Arter

Katso töitämme

Aiheesta lisää

Kaipaatko apua verkkopalvelun suunnittelussa?

Kiinnostaako kuulla lähestymisestämme verkkopalvelujen suunnitteluun? Haluatko testata tai kehittää olemassa olevaa verkkopalvelua?

Ota yhteyttä ja kuulet parhaat ideamme sinun projektiisi.

Email: hello@pixels.fi

    Yhteystiedot

    Projektisi


    10-20k€20-40k€50-100k€


    Kuvaile projektia