Nokeval

Nokeval on Nokialla perustettu teknologiakehityksen pioneeri, joka perustettiin intohimosta asioiden mittaamiseen ja tuotekehitykseen. Nokeval on tehnyt jo yli 40 vuotta pitkäjänteistä työtä langattomien teknologioiden parissa ja kehittänyt sekä valmistanut mm. IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla he auttavat asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi.

Verkkosivu-uudistuksen taustalla kyti pitkään muhinut ajatus isommasta loikasta tuotemyynti-painotteisesta liiketoimintamallista ja viestinnästä kohti asiakaslähtöisempää tapa palvella asiakkaita; kyse oli siis isommasta muutoksesta koko yrityksessä, joka helposti konkretisoituu verkkosivustolla – verkkosivuilla kun on pakko kertoa lyhyesti ja ytimekkäästi mitä yritys tarjoaa, miten ja mikä heidät erottaa muista toimialan toimijoista.

Asiakaslähtöisempää lähestymistä tuotiin esiin mm. avainkohderyhmille räätälöityjen palveluiden ja ratkaisujen luomisella sekä tarjoamalla relevantteihin sisältöihin linkitettyjä ostoprosessia tukevia ohjeita.

WordPress valikoitui verkkosivuston alustaksi mm. mutkattoman sisällön hallinnan, alustan kattavan tuen, avoimuuden ja helpon jatkokehitettävyyden johdosta. Sivuston toteutus on tehty täysin Nokevalin tarpeisiin räätälöidysti, jolloin heillä on mahdollisuus muokata osioista koostuvia pohjia ja luoda uusia sisältöjä sivustolle itsenäisesti ja nopeasti.

Tutustu Nokevalin WordPress-verkkosivuihin.

Sovelletut palvelut

wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut