Braleva

Braleva tarkoittaa hyvää asumista. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit. Hiljattain tehdyn yritysjärjestelyn myötä kaksi yritystä yhdistyi Braleva-nimen alle; Isännöintiverkko ja Soukan Huolto yhdistyivät Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:ksi loppuvuodesta 2019. Braleva tarjoaa palveluita taloyhtiöille mm. isännöintiin, kiinteistöhuoltoon, siivoukseen, remontointiin ja viherpalveluihin.

Brändiuudistuksen myötä yhdistettiin kolmet eri verkkosivut (isannointiverkko.fi, soukanhuolto.fi ja braleva.fi) yhdeksi WordPress-sivustoksi ja samalla haluttiin luoda monikäyttöinen alusta viestinnän, myynnin ja asiakaspalvelun moottoriksi verkkoon, jota Bralevan on helppo itsenäisesti ylläpitää.

Uudistuksessa haluttiin luoda uudistuneelle Bralevalle moderni ja raikas visuaalinen ilme sekä selkeä ja helppokäyttöinen sisältörakenne, joka on saavutettava ja vaivattomasti skaalattavissa yrityksen kasvun mukana. Lisäksi haluttiin luoda sivusto, joka erottuu selkeästi kilpailijoiden sivustoista. Ulkoasun luomisesta vastasi Reasonin Sami Nikkinen.

WordPressin valintaa sopivaksi järjestelmäksi puolsivat kokemukset aiemmista verkkosivustoista, hyvät työkalut sisällön hallintaan ja sen edut räätälöitävyydessä sekä jatkokehittämisen helppoudessa. Sivusto tehtiin myös osittain englanniksi, koska Bralevan asiakkaina on paljon eri kansallisuuksia.

Hakukoneoptimoinnin näkökulmasta varmistettiin erillisen SEO-kumppanin toimesta, että etenkin uudelleenohjaukset usealta sivustolta yhteen hoidettiin oikeaoppisesti, ja jatkuvana kehityksenä ideoidaan parannusehdotuksia ja optimoidaan sivustoa pala kerrallaan. Sivustoa kehitetään jatkuvasti lisäksi asiakaspalautteen perusteella.

Tutustu Bralevan WordPress-verkkosivuihin.

Sovelletut palvelut

wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut