ONEiO

ONEiO on pilvipohjainen integraatio-hubi, jonka avulla voit integroida useat eri ohjelmistot, -alustat ja palveluntarjoajat toisiinsa kirjoittamatta riviäkään koodia. SaaS-palveluna myytävän ONEiO:n ekosysteemi-ajattelu on vauhdilla distruptoimassa integraatio-markkinaa maailmanlaajuisesti.

Autoimme tuomaan uudistetun ONEiO-brändin todeksi luomalla kattavan ja joustavan WordPress-sivuston, jolla pohjustettiin brändin lanseeraus ja erottautuminen muusta markkinasta. Sivusto on nähnyt liiketoiminnan kasvun myötä useamman iteraation – nykyinen markkinointitoimisto Bou:n suunnittelema versio edustaa ONEiO:n uutta brändi-identiteettiä ja fokus on enemmän kohti SaaS-liiketoimintaa ja globaalia kattavuutta.

Sisällön hallinnan monimuotoisuus on yksi sivuston kulmakivistä ja siinä korostuu useista eri komponenteista rakentuvan sivupohjan helppo muokattavuus ja joustavuus. Tapamme rakentaa WordPress-sivustoja luo niistä pitkäikäisempiä ja monikäyttöisempiä kuin perinteiset sivupohjat tai -teemat.

Osana sivuston kehittämistä kulkee ONEiO:n markkinointi & growth hacking tiimin kanssa yhteistuumin sovitut viikottaiset kehitystehtävät ja jatkuva optimointi.

Tutustu ONEiO:n WordPress-verkkosivuihin

Paneuduimme myös ONEiO:n ohjelmistotuotteen käyttöliittymän suunnitteluun ja kehitykseen.

Web-sovelluksen ulkoasu kaipasi uudistamista uutta brändiä vastaavaksi, jolloin tartuimme mahdollisuuteen tarkastella sitä kokonaisvaltaisesti ja rakensimme käyttäjäpolut (UX) ja käyttöliittymän (UI) uudelleen pala palalta.

Autoimme myös web-sovelluksen käyttöliittymän kehityksessä. Vastasimme front-end toteutuksesta ja toimimme jatkeena ONEiO:n kehitystiimille, joka huolehti lopullisesta järjestelmän kokoonpanosta.

Tutustu ONEiO:n web-sovellukseen (pyydä demo)

Sovelletut palvelut

wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut
ux-ui-suunnittelu-ikoni
UX & UI -suunnittelu
web-sovellukset-ikoni
Web-sovellukset (Angular)