ONEiO

Service-Flow:n luoma ONEiO on pilvipohjainen integraatio-hubi, jonka avulla voit integroida useat eri ohjelmistot, -alustat ja palveluntarjoajat toisiinsa kirjoittamatta riviäkään koodia. SaaS-palveluna myytävän ONEiO:n ekosysteemi-ajattelu on vauhdilla distruptoimassa integraatio-markkinaa maailmanlaajuisesti.

Autoimme Service-Flow:ta tuomaan uudistetun ONEiO-brändin todeksi luomalla kattavan ja joustavan WordPress-sivuston, jolla pohjustettiin brändin lanseeraus ja erottautuminen muusta markkinasta.

Sisällön hallinnan monimuotoisuus on yksi sivuston kulmakivistä ja siinä korostuu useista eri komponenteista rakentuvan sivupohjan helppo muokattavuus ja joustavuus. Tapamme rakentaa WordPress-sivustoja luo niistä pitkäikäisempiä ja monikäyttöisempiä kuin perinteiset sivupohjat tai -teemat.

Paneuduimme myös ONEiO:n ohjelmistotuotteen käyttöliittymän suunnitteluun ja kehitykseen.

Web-sovelluksen ulkoasu kaipasi uudistamista uutta brändiä vastaavaksi, jolloin tartuimme mahdollisuuteen tarkastella sitä kokonaisvaltaisesti ja rakensimme käyttäjäpolut (UX) ja käyttöliittymän (UI) uudelleen pala palalta.

Autoimme myös sovelluksen käyttöliittymän kehityksessä (Angular). Vastasimme front-end toteutuksesta ja toimimme jatkeena ONEiO:n kehitystiimille, joka huolehti lopullisesta järjestelmän kokoonpanosta.

Tutustu ONEiO:n WordPress-verkkosivuihin

Tutustu ONEiO:n web-sovellukseen (pyydä demo)

Sovelletut palvelut

wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut
ux-ui-suunnittelu-ikoni
UX & UI -suunnittelu
web-sovellukset-ikoni
Web-sovellukset (Angular)