MKTG

MKTG on luova kokemuksellisen markkinoinnin toimisto. Heidän intohimonsa on suunnitella ja toteuttaa merkityksellisiä ja ihmisläheisiä kokemuksia, jotka tuottavat mitattavaa lisäarvoa yhdistämällä brändit asiakkaidensa kanssa. Luovat konseptit ja kokeellinen markkinointi on MKTG Finlandin ytimessä. MKTG on osa isompaa markkinointiviestinnän konsernia, Dentsu Aegis Networkia.

MKTG:n brändin visuaalista ilmettä päivitettiin syksyllä 2018, jolloin avautui mahdollisuus päivittää vanhentunutta ja kankeaksi todettua verkkosivua uudelle, joustavammalle alustalle ja samalla virkistää sivuston ulkoasua.

MKTG:n markkinointia ja sisällön tuotantoa tekevälle tiimille oli tärkeää päästä hallitsemaan sivuja itsenäisesti, joten alustaksi valikoitui jo ennalta tuttu WordPress sekä Pixelsin räätälöity aloitusteema, jonka sivupohjista rakennettiin helposti muokattavat ja modulaariset.

Sivustoa rakennettiin alusta asti mobiili vahvasti mielessä, nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Sivuston suunnittelusta vastasi MKTG:n taitava graafikko, jonka kanssa yhteistyössä luodun sivuston tekninen toteutus on Pixelsin kehittäjien käsialaa.

Tutustu MKTG:n WordPress-verkkosivustoon.

Sovelletut palvelut

wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut