Mirror Line

Etelä-Pohjanmaalainen Mirror Line rakentaa lähes 25 vuoden kokemuksella liukuovia ja säilytysratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja elämää. Mirror Linen liiketoiminnalle verkkokauppa ja muut digitaaliset kosketuspinnat ovat vuosi vuodelta entistä merkittävämpiä kun yrityksen toiminta kasvaa, kansainvälistyy ja tehostuu.

Edellisten verkkosivujen hallinta oli käynyt kömpelöksi ja myös verkkokauppa oli vaikeasti hallittavissa. Modernisoimme Mirror Linen verkkosivut sekä toimme irrallisena pääsivustosta toimineen verkkokaupan (ent. MyCashFlow) saumattomaksi osaksi verkkosivustoa.

WordPress-sivusto rakentuu helposti hallittavista osioista joiden avulla sivusto on vaivattomammin ylläpidettävä ja pysyy joustavana markkinoinnin vaihtuviin tarpeisiin.

WooCommerce-verkkokaupassa on kustomoitavissa mm. eri käyttäjäryhmille omat hinnoittelut, muokattavissa olevat sähköposti-ilmoitukset, alennusmyynnit sekä räätälöity tilausten käsittelyprosessi.

Sivustosta on luotu Suomeen ja Ruotsiin omat maa-versionsa, joiden tuotteiden ja tilausten hallinta on eriytetty. Sivustolle on myös luotu integraatio VividWorks 3D-mallinnusohjelmistoon (toistaiseksi vain ruotsissa, mirrorline.se), jossa käyttäjä pääsee suunnittelemaan unelmiensa kaapiston ja tilaamaan sen suoraan verkkokaupasta mittatilauksena.

Tutustu Mirror Linen WordPress & WooCommerce -verkkopalveluun

Sovelletut palvelut

ux-ui-suunnittelu-ikoni
UX & UI -suunnittelu
wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut
woocommerce-verkkokaupat-ikoni
WooCommerce-verkkokaupat