Gapps

Gapps on Suomen johtava Google Cloud -asiantuntijatalo. He ovat erikoistuneet työyhteisöjen muutosjohtamiseen sekä digitalisoimaan ja kehittämään yritysten työtapoja ja palveluita. Yritys kasvaa vauhdilla ja sen kohta 10-vuotisen historian aikana on viety yli 900 asiakasyritystä menestyksekkäästi Googlen pilveen.

Verkkosivu-uudistusta edelsi yrityksen uudistuminen niin palveluvalikoiman kuin visuaalisen identiteetin myötä. Taustalla häämötti lisäksi markkinoinnin tarpeiden monimutkaistuminen ja sivuston ylläpidon helpottaminen.

Sivuston tavoitteina on tarjota helposti lähestyttävässä muodossa tietoa yrityksen palveluista, referenssitarinoista sekä toimintakulttuurista ja siten tietenkin innostaa potentiaalisia asiakkaita ja uusia työntekijöitä ottamaan yhteyttä.

Sivusto rakentuu lähes täysin kokonaan uudelleen muovattavista osioista, joista voi vapaasti koostaa uusia sivupohjia eri tarpeisiin ja joiden ulkoasua ja toimintoja pystyy muokkaamaan lennosta. Tällä tavalla sivuston ylläpito ja jalostaminen eri käyttötarkoituksia varten on mahdollista ilman teknistä osaamista. Samalla pidetään huoli helposta ja vaivattomasta sisällönhallinnasta sitä tuottaville pääkäyttäjille sekä annetaan hyvät lähtökohdat digitaaliseen markkinointiin ja kampanjointiin. Suunnitelusta vastasi Gappsin oma graafinen suunnittelija.

Tutustu Gappsin WordPress-verkkosivuihin.

Sovelletut palvelut

wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut