Blueprint Genetics

Blueprint Genetics on suomalainen terveysteknologian startup-yritys, joka tuo geenitestauksen avulla geenitietoutta lääkärien tueksi harvinaisten, perinnöllisten sairauksien diagnosoinnissa. Globaalisti toimiva Blueprint tarjoaa uraauurtavalla sekvensointimenetelmällään vastauksia nopeasti, kustannustehokkaasti ja kattavasti.

Yhteistyömme alkoi jo vuonna 2015, jolloin Blueprint halusi tuoda avoimuutta ja läpinäkyvyyttä alalle, jolla yritykset perinteisesti pysyttelevät hiljaa eivätkä ole avoimia jakamaan tietoa menetelmistään tai teknologioistaan. Blueprint halusi brändinsä avulla puhua aitouden, ja selkeyden puolesta sekä tarjota käytäntöön vietäviä löydöksiä, jotta heidän asiakkaansa voivat tehdä työnsä paremmin – ja siten mahdollisesti pelastaa enemmän henkiä.

Palvelun julkistaminen USA:n mittavilla markkinoilla tarkoitti, että verkkopalvelujen tulee olla helppokäyttöisiä, intuitiivisia ja tarjota paras mahdollinen käyttäjäkokemus. Konservatiivisesta alasta huolimatta, Blueprint on panostanut suoraviivaisten digitaalisten palvelujen kehitykseen ja tosissaan onnistunut haastamaan isommat kilpailijansa.

Roolimme oli soveltaa Blueprint Geneticsin uudistettua visuaalista identiteettiä digitaaliseen kontekstiin ja luoda verkkopalveluita, jotka muodostavat merkityksellisiä asiakaskokemuksia.

Asiakkaille luotu tilausjärjestelmä Nucleus on web-sovellus, jonka avulla Blueprintin asiakkaat voivat tehdä tilauksia, seurata niiden edistymistä ja saada kattavat raportit geenitestien tuloksista. Järjestelmään on rakennettu myös ainutlaatuinen ‘Connecting Clinicians’ toiminnallisuus, joka yhdistää alan ammattilaisia toisiinsa ja mahdollistaa tiedon jakamisen harvinaisten geneettisten sairauksien ominaisuuksien perusteella.

Verkkosivuston uudistuksen taustalla sykki mm. korostuneet tekniset vaatimukset joten WordPressillä rakennettu sivusto on venytetty edistyksellisiin mittoihin; ominaisuuksiin kuuluu mm. IP-osoitteen perusteella tietyn sisällön näyttäminen, ja integrointi kolmannen osapuolen järjestelmiin. Sivuston tuotteiden sisällöt tuotetaan automaattisesti REST-rajapintaa hyödyntäen tuotesivuille.

Blueprintin tehokas markkinointitiimi pystyy itsenäisesti hoitamaan sivuston sisällön hallinnan hyödyntämällä joustavasti rakennettuja, modulaarisia sivupohjia.

Tutustu Blueprint Geneticsin WordPress-verkkosivuihin.

Alkuvuonna 2020 kun globaalin COVID-19 epidemian myötä messut ja tapahtumat peruuntuivat, Blueprint halusi tarjota mahdollisuuden osallistua virtuaalisesti tapahtumiin. Loimme Virtual Conference Boothin, jossa tarjotaan virtuaalisesti todellista maailmaa peilaava tapahtumakokemus mm. esitysten ja materiaalien avulla.

Sovelletut palvelut

ux-ui-suunnittelu-ikoni
UX & UI -suunnittelu
wordpress-verkkosivut-ikoni
WordPress-verkkosivut
web-sovellukset-ikoni
Web-sovellukset (React)