Työpaikat

Tiimimme koostuu pääosin taitavista suunnittelijoista ja kehittäjistä. Palvelumuotoilu, UX & UI -suunnittelu, WordPress, WooCommerce ja sovelluskehitys modernien ohjelmistokehysten (e.g. Reactin ja Next.js:n) avulla kuuluu ainakin osittain myös sinun osaamisesi ytimeen, eikö?

Luuletko, että sopisit joukkoomme? Kerro itsestäsi ja missä olet hyvä sekä mitä haluaisit tehdä. Ole rohkea, ole aito, ole oma itsesi.

Avoimet työpaikat

Olemme aina avoimia juttelemaan hyvien tyyppien kanssa. Mikäli et tällä hetkellä löydä osaamistasi vastaavaa paikkaa, tule katsomaan uudestaan tovin kuluttua. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Etsimme sinua:

Etujamme

Vastuu & vapaus
"With great power comes great responsibility", Uncle Ben sanoi Spidermanille. Pixelsillä saat ottaa vastuuta työstäsi niin paljon kuin haluat. Pääset vaikuttamaan siihen miten työtämme teemme ja mikä sinun roolisi tulee olemaan osana tiimiämme.
Haastavat projektit
Projektimme vaihtelevat koon, monimutkaisuuden ja toimialan suhteen reilusti joten pääset soveltamaan osaamistasi jatkuvasti erilaisiin haasteisiin. Pidämme asiakkaidemme haastamisesta ja vastineeksi he tuovat meille mielenkiintoisia ongelmia ratkaistavaksi.
Mahtavat kollegat
Sen lisäksi, että tulevat työkaverisi ovat ahkeria ja taitavia, sinua tullaan haastamaan ja sinulle tarjotaan mahdollisuuksia kehittyä ja oppia juuri sopivasti lämpimän ilmapiirin tukemana. Olemme ulospäin suuntautuneita, sarkastisia, rehellisiä ja emme ota itseämme turhan vakavasti.

Opiskelurahasto
Tavoitteenamme on kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti ei pelkästään yrityksenä, vaan yksilöinä. Pixelsillä saat oman oppimiseen tarkoitetun rahan, jota voit käyttää esim. kursseihin materiaaleihin tai kiinnostaviin seminaareihin reissaamiseen.
Terveenä pysyminen
Pysyminen terveenä on mahdollista vain jos tarjolla on tasapainoinen kokonaisuus motivoivia työtehtäviä, vapaa-aikaa, liikuntaa ja ravintoa (ruumiille ja mielelle). Pyrimme huolehtimaan, ettei työtaakkasi ole liian raskas ja tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaetuja, työterveyshuollon sekä tiimin kesken pidettäviä reissuja ja tapahtumia, jotta pysymme kaikki terveinä ja onnellisina.
Läpinäkyvyys
Puhumme Pixelsillä avoimesti lähes kaikesta; miten yrityksellämme menee, mitä projekteja on työn alla ja potentiaalisesti tulossa, kuka tekee mitäkin, ja mitä viikonloppusuunnitelmia kenelläkin on. Meillä on myös avoimesti dokumentoitu palkkamalli, jolla taataan että kaikkien kompensaatio on reilua ja avointa.

Hakuprosessi

Yritämme pitää hakuprosessimme yksinkertaisena, avoimena ja helposti lähestyttävänä. Yleensä se sisältää seuraavaa:

  1. Hakemus
  2. Ensimmäinen haastattelu; tutustutaan toisiimme
  3. (Ohjelmointi / suunnittelu-tehtävä; tapauskohtainen)
  4. Toinen haastattelu; yksityiskohtiin paneutuminen, tiimiin tutustuminen
  5. Työtarjous
  6. Palkkaus, sopimuksen kirjoittaminen

Positiivisen impaktin luominen

Meitä puskee eteenpäin haasteiden ratkominen, joilla saadaan luotua positiivinen vaikutus maailmaan. Pyrimme työskentelemään saman arvomaailman jakavien organisaatioiden kanssa.

Olemme kyllästyneet näkemään huonosti luotuja verkkopalveluita ja tiedämme, että on olemassa parempi tapa tehdä asioita. Pidämme olemassa olevien ideoiden ja käytäntöjen haastamisesta ja pyrimme luomaan verkkopalveluita, jotka erottuvat joukosta olemalla intuitiivisia ja hauskoja käyttää.

Ota yhteyttä

Jos et löydä sopivaa avointa paikkaa, tule takaisin muutaman viikon kuluttua. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä ja tiedustella millaista Pixelsillä on töissä.

Lähetä meille viestiä, haluamme kuulla juuri sinusta lisää!

Email: hello@pixels.fi
Puh: +358 40 544 8080 (Antero)