Ilahduta onnistuneella käyttäjäkokemuksella

Palveluissa, joita rakastamme käyttää, on jotain erikoista. Ne eivät pakota sinua ajattelemaan – ne vain toimivat. Asiantuntemuksemme ydin on intuitiivisten, modernien verkkopalveluiden ja -sovellusten luomisessa, jotka ilahduttavat yksinkertaisudellaan.

Suunnittelijamme ovat diginatiiveja, joita ärsyttää kehnosti toteutetut sovellukset yli kaiken.  Muotoilemme käyttöliittymiä, jotka ovat tehty normaaleille ihmisille; ne ovat helppokäyttöisiä ja esteettömiä laitteesta riippumatta.

 

Onnistunut asiakaskokemus verkossa ei ole luksusta vaan lähtötaso. Siihen panostaminen on ehkä paras sijoitus, jonka tulet tekemään liiketoiminnallesi.

Miten toimimme?

UX- & UI-suunnittelu

Luotamme suunnittelussa ketteriin metodeihin ja lähdemme liikkeelle aina käyttäjien tarpeiden ymmärtämisestä. Tavoitteenamme on luoda brändin identiteettiin saumattomasti sopiva kokonaisuus, joka tukee liiketoiminnan tavoitteita asiakaslähtöisesti.

Tekninen toteutus

Nojaamme avoimen lähdekoodin ratkaisuihin sekä moderneihin teknologioihin toteutuksissamme: React ja Angular ovat yleisimmät työkalumme digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Toimimme mielellämme toisten tiimien kanssa yhdessä ja otamme usein vastuun kaikesta frontend-kehityksestä.

Jatkuva kehitys

Ketterien menetelmien peruspilareita on kehittää digitaalisia palveluita jatkuvasti, ominaisuus kerrallaan, ja käyttäjiä kuunnellen. Filosofiamme mukaan tehty on parempi kuin täydellinen ja pyrimme taukoamatta kehittämään asiakkaidemme palveluita eteenpäin kohti uusia mahdollisuuksia.

Ainoa mikä on pysyvää, on muutos.

Kuulemma kaikki liiketoiminta on tulevaisuudessa palveluliiketoimintaa. Voihan se olla näinkin, mutta varmaa on että muutoksen vauhti ei tule hidastumaan. Digitaalisten palveluiden kehityksessä jälkeen jääminen voi pahimmillaan tuhota liiketoiminnan ja parhaimmillaan avata kokonaan uusia markkinoita ja luoda epäreilua kilpailuetua.

Toimimme tiiviisti yhteistyössä asiakaslähtöisten organisaatioiden kanssa, jotka haluavat pysyä relevanttina ja kehittää omia palvelujaan vastaamaan huomisen odotuksia. Näemme sovelluskehityksen oleellisena osana nykyaikaisen brändin rakentamista ja pyrimme luomaan kokonaisvaltaisen lähestymisen, jota ohjaa liiketoiminnan strategia ja markkinointiviestintä, ei pelkkä IT-osasto.

Etsitkö seuraavalle verkkopalvelullesi tekijää?

Kerro meille ideastasi kun kaipaat sille toteuttajaa tai etsit mielipidettä parhaasta tavasta aloittaa. Saat vastauksen muutaman tunnin sisällä.