Verkkopalveluita ihmisille

Kehitämme sovelluksia kaikenlaisille yrityksille, julkisektorille ja muille organisaatioille. Asiakkaitamme yhdistää halu muuttaa olemassa olevia palveluita ja rakentaa uusia asiakaslähtöisesti, käyttäjien tarpeista aloittaen. 

Suunnittelemme ja kehitämme palveluita normaalien ihmisten käyttöön, joten sovelluksissa on oltava selkeä logiikka ja niiden tulee olla niin helppoja käyttää, että isoäitisikin pärjäisi ohjelmistojen kanssa. Olemme kyllästyneitä huonosti toteutettuihin verkkopalveluihin ja pyrimme parantamaan internetiä – yksi sovellus kerrallaan. 

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot ovat valintamme sovelluskehitykseen ja hyödynnämme moderneja JavaScript ohjelmistokehyksiä, Reactia ja Angularia, joustavien ja kestävien sovellusten rakentamisessa.

Miten toimimme?

UX & UI -suunnittelu

Luotamme suunnittelussa ketteriin metodeihin ja lähdemme liikkeelle aina käyttäjien tarpeiden ymmärtämisestä. Tavoitteenamme on luoda brändin identiteettiin saumattomasti sopiva kokonaisuus, joka tukee liiketoiminnan tavoitteita asiakaslähtöisesti.

Ketterä sovelluskehitys

Nojaamme avoimen lähdekoodin ratkaisuihin sekä moderneihin teknologioihin toteutuksissamme: React ja Angular ovat yleisimmät työkalumme digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Toimimme mielellämme ketterästi sprinteissä, keskittyen erityisesti frontend-kehitykseen.

Jatkuva kehittäminen

Ketterien menetelmien peruspilareita on kehittää digitaalisia palveluita jatkuvasti, ominaisuus kerrallaan, ja käyttäjiä kuunnellen. Filosofiamme mukaan tehty on parempi kuin täydellinen ja pyrimme taukoamatta kehittämään asiakkaidemme palveluita eteenpäin kohti uusia mahdollisuuksia.

Ainoa mikä on pysyvää, on muutos.

Kuulemma kaikki liiketoiminta on tulevaisuudessa palveluliiketoimintaa. Voihan se olla näinkin, mutta varmaa on että muutoksen vauhti ei tule hidastumaan. Digitaalisten palveluiden kehityksessä jälkeen jääminen voi pahimmillaan tuhota liiketoiminnan ja parhaimmillaan avata kokonaan uusia markkinoita ja luoda epäreilua kilpailuetua.

Toimimme tiiviisti yhteistyössä asiakaslähtöisten organisaatioiden kanssa, jotka haluavat pysyä relevanttina ja kehittää omia palvelujaan vastaamaan huomisen odotuksia. Näemme sovelluskehityksen oleellisena osana nykyaikaisen brändin rakentamista ja pyrimme luomaan kokonaisvaltaisen lähestymisen, jota ohjaa liiketoiminnan strategia ja markkinointiviestintä, ei pelkkä IT-osasto.

Etsitkö seuraavalle sovelluksellesi tekijää?

Kerro meille ideastasi kun kaipaat sovelluksellesi toteuttajaa tai etsit mielipidettä parhaasta tavasta aloittaa. Saat vastauksen muutaman tunnin sisällä.