Laita ideasi testiin

Suomalaisten yritysten digitaalinen kehitys sakkaa pahasti ja olemme vertailukohteistamme selkeästi jäljessä. Jopa nuo rakkaat ruotsalaisetkin ovat reilusti digitalisaatiossa meitä edellä.

Haluamme tarjota suomalaisille pk-yrityksille helpon, maksuttoman tavan muotoilla ja kehittää nykyisiä palveluita sekä testata uusien tuoteideoiden toimivuutta. Etenkin digitaalisten palvelujen kohdalla saumaton käytettävyys ja innostava käyttäjäkokemus on elintärkeä kilpailuetu, johon jokaisen verkossa liiketoimintaa tekevän olisi hyvä panostaa. Ketterien metodien avulla saamme tehtyä nopeitakin demoja ja prototyyppejä uusia tuotteita varten.

 

Mikä ihmeen Innovaatioseteli?

Business Finland (ent. Tekes), joka perinteisesti on ollut aika vaikeasti lähestyttävä rahoituksen suhteen, tarjoaa nyt 5000€:n (+ alv) arvoisen setelin pk-yrityksille kilpailukyvyn tehostamiseksi. Seteli on suunnattu yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkia palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Setelillä voit rahoittaa osan isompaa projektia tai ottaa kevyemmän lähtölaukauksen palvelukehitykseen.

Tätä toimintaa me Pixelsillä lähestymme palvelumuotoilun keinoin; usein demojen sekä prototyyppien avulla. Teemme myös paljon käyttäjäkokemus- ja käytettävyystestausta digitaalisille tuotteille. Muutamia konkreettisia esimerkkejä setelin käyttötavoista:

  • Käyttäjäkokemuksen (UX) auditointi mobiilisovellukselle
  • Digitaalisen brändikokemuksen kartoitus
  • Interaktiivinen prototyyppi web-sovellukselle
  • Konseptointi ja demo digitaaliselle palvelulle

 

Miten hakea?

Olemme virallinen innovaatiosetelin palveluntuottaja. Ota yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen avulla tai rimpauta suoraan Anterolle: +358 40 544 8080. Käymme läpi yhdessä ideasi ja katsotaan josko sen voi rahoittaa osin tai täysin innovaatiosetelillä.

Muista tarkistaa setelin hakijan vaatimuskriteerit.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja käydään ideasi läpi!