Kehitysideoita palveluille?

Idea uudelle palvelulle tai tuotteelle? Suunnitellaan, konseptoidaan ja prototypoidaan sitä yhdessä! Voimme auttaa ideasi validoimisessa ja saada sen konkreettisesti käyntiin!

Jos haluat kehittää olemassa olevia palveluita tai tuotteita voimme tarjota rungon niiden kehittämiseen ja parantamiseen. Tarve lisätä uusia toiminnallisuuksia? Haluatko testata palveluasi oikeilla käyttäjillä tai optimoida käyttäjäkokemusta? Sehän sopii!

Jotain muuta mielessä? Ota yhteyttä ja räätälöimme tarpeisiisi sopivan lähestymistavan.

 

Mikä on Innovaatioseteli?

Tekes tarjoaa pk-yrityksille maksuttoman tavan kehittää palveluita ja tuotteita.

5000€:n (+ alv) arvoinen seteli on suunnattu yrityksille, jotka haluavat nopeasti selvittää olemassa olevan tai uuden tuotteen / palvelun jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta.

Tätä lähestymme esimerkiksi demojen, prototyyppien ja erilaisten kokeilujen avulla. On todennäköistä, että mikä tahansa ongelmasi onkaan, olemme ratkaisseet sen jo.

 

Hakijan kriteerit

Olet valtuutettu hakemaan Innovaatioseteliä, mikäli seuraavat kriteerit yrityksesi kohdalla täyttyvät:

  • Yrityksesi on pk-yritys (ei esim. suuri yritys, toiminimi, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio).
  • Yritykselläsi on takana liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta.
  • Yritykselläsi ei ole verovelkaa.
  • Yrityksesi Alfa-rating on vähintään tasoa A+ (Asiakastieto)
  • Yrityksellesi ei ole myönnetty Tekesin rahoitusta lähivuosina.
  • Yrityksesi de minimis -kiintiö ei ylity (eli yrityksesi ei ole saanut de minimis rahoitusta yli 200 000 euroa tukea kuluvan ja kahden edellisen verovuoden ajalta. De minimis rahoitusta myöntävät monet eri julkiset organisaatiot, Tekesin lisäksi esimerkiksi Finnvera ja ELY-keskukset).
  • Kaikki kriteerit ja tarkemman infon löydät täältä.

 

Miten hakea?

Olemme Tekesin virallinen Innovaatiosetelin palveluntuottaja. Ota yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen avulla tai rimpauta suoraan Anterolle: +358 40 544 8080. Ohjeistamme hakemuksen tekemiseen ja sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin ideasi kehittämisestä. 🙂